Radio internetowe

Radio dht

Założony przez denis333 118 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 1 z 6

Cześć. Słyszał ktoś coś o tej stacji radiowej? Jeśli nie, to gorąco polecam. Przez cały tydzień od samego
rana nasi prezenterzy umilają wam czas dobrą muzyką, i ciepłym słowem z za mikrofonu. Obracamy się głównie
w gatunkach tanecznych takich jak: eurodance z lat 90, oraz nie co współcześniejsze klimaty około taneczne
z lat 2000 wzwyż. (tzw. 00s). Nie oznacza to oczywiście, że od regół nie ma wyjątków. U nas wszystko
jest możliwe. A przede wszystkim, zapewniamy możliwość dobrej zabawy. W naszej ramówce znajduje się szereg
ciekawych audycji na przykład: Polo strefa, gdzie prezentowane są za równo klasyki, jak i nowości z gatunku
discopolo, a wszystko odbywa się w każdą sobotę, po godzinie 18.
Dla fanów nie co mocniejszych, klubowych brzmień mamy audycję chilling generation, która odbywa się w
każdy czwartek po godzinie 18, oraz happy night - każdy piątek, godzina 22:00.
A dla spragnionych nie co więcej informacji ze świata mediów jest ważny termin do zapisania. Sobota godzina
16. To właśnie wtedy na antenie radia dht Michał dziwisz wraz z Mileną Wiśniewską mówią o tym, co w mediach
piszczy. I to nie koniec naszych ciekawych propozycji. Chcesz wiedzieć więcej? Po prostu wejdź, posłuchaj
i sprawdź!
Strona radia:
www.radiodht.com
Strona na facebooku: www.facebook.com/radiodht
Bezpośredni link do słuchania w odtwarzaczach typu winamp, foobar 2000 etc:
http://radiodht.com/dht.pls
Jeśli chcesz słuchać mobilnie, za pomocą swojego smartphone/tabletu, pobierz aplikację tune in radio,
a następnie w wyszukiwarkę wpisz po prostu radio dht. :) Pozdrawiam. Michał Dzienisowicz Ak dj denis.
Prezenter w radiu dht.

W naszej ramówce znajduje się szereg
ciekawych audycji. Tylko gdybyście ją jeszcze zaktualizowali z tymi nowymi całodniowymi audycjami to by
było dobrze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

W krótce pojawią się nowe audycje w ramówce. póki co jeszcze nic nie ma, bo w zasadzie całodniowe audycje
są nowością, i trzeba ostatecznie parę rzeczy ustalić. Stay tuned :)

Słuchałam tego radia.
Świetne jest.

Zawsze możesz rozpropagować wśród znajomych. ja tak nie raz roiłem ze stacjami, które mi się podobały,
a trochę tego w mojej kolekcji jest :)

Polecam polecam bardzo dobra muza. Tydzień temu pokazałem koleżance pracującej w pizzerii i od tamtej
pory Dht katowane tam jest praktycznie bez przerwy od 10 do 23.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ooo- a co to ma być? Słucham sobie fajnej muzy w Dht, arz tu nagle jakiś gościu w dość sztywny sposób
zaczyna pierdzielić o ekonomii, polityce i finansach? Chłopaki- trochę więcej luzu. To nie Program pierwszy
tylko radio Dht z muzyką taneczną.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Pewnie trafiłeś na audycję związków banków polskich. Niedziela w dht to czas na taki trochę odpoczynek,
i właśnie wtedy jest czas na nie co inne audycje niż normalnie.

Ale w radiu z muzyką taneczną? I jeszcze to sztywne Pan Pani?

Oczywiście. Tak jak mówiłem, od regóły są i wyjątki. :)

Pytam z czystej ciekawości- czy w radyjku pracują sami niepełnosprawni?

#12 1 polubienie

Z tego co wiem tak

Czemu macie wiadomości po angielsku? I kiedy stacja powstała, bo dzisiaj słyszałem nagranie jak Labouhe
się przedstawiali , a wokalistka tej grupy Melanie Tonton nie żyje już piętnaście lat. Byłem
pewien, że po jej śmierci zespół się rozpadł, no ale może się mylę.

#14 1 polubienie

Stacja pod koniec 2016 tak na dobre się rozkrecać zaczęła.

Poda mi ktoś tytuły dwóch remixów granych w radyjku tak ok 22? Pierwszy to remix Sash Ecuador taki w
stylu clubbasseowym z rurami w tle. Drugi- Jordan Baker Explode w remixie handsuppowym.

Co do tytułów będzie ciężko, co do powstania radia, zaczęliśmy grać pod koniec 2015 ale na dobre wszystko
się rozkręciło gdzieś w kwietniu 2016 :)

No zwłaszcza na tym remixie Ecuadora by mi zależało. Słyszałem wcześniej albo mam wiele remixów i przeróbek
lepszych i gorszych, ale ten w radyjku słyszałem pierwszy raz.

Hmm. Ja u siebie mam remix dj lhasa z 2005 r ale nie wiem czy to ten.

Niestety nie. Też go mam.

Hmm to nie wiem za brdzo o który ci chodzi.