markus1234 — Wpis 861 z 911
Muszę je obrać w kości. Zobaczcie jak to wygląda. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie. Zobaczcie, co się dzieje. Zobaczcie, co się dzieje. Dziękuje za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę. Dziękuję za uwagę.
Dzień dobry, witam serdecznie, właśnie nagrywam się z tych samych mikrofonów co Graco, bodajże wczoraj czy przedwczoraj, no i niestety aplikacja na iPhone jest dostępna, niby jest dostępna, aczkolwiek ja osobiście za bardzo nic tam nie mogłem wyklikać, na szczęście miałem jakiegoś starego Samsunga, dzięki czemu udało mi się zamienić tryby na stereofoniczne i teraz przy komputerze, właśnie pod komputerem podłączone są i brzmią w ten sposób, na Androidzie jest to bardziej do ogarnięcia, tylko jest coś takiego jak Volume Slider, ale też jest jakby oddzielnie pokazane ile ma głośności mikrofon lewy i prawy, bodajże to jest chyba głośność, tak mi się zdaje, tak, i tego się nie da zmienić, tylko można zmienić, tam jest właśnie jakiś slider, Volume Slider na 0% ustawiony, a tak to nic za bardzo nie testowałem, a na iPhone niestety z jakiegoś powodu nie mam dźwięku na tych mikrofonach, spróbuję jeszcze ten właśnie suwak przestawić na 50% albo ileś, może będzie działać, ale w każdym bądź razie mikrofony bardzo fajne, lewy sobie podpiąłem tutaj do biurka z lewej strony, a prawy z prawej, prawda? Więc fajne są te magnesy, że przez to, że ja mam takie właśnie biurko metalowe, to mogę sobie przypiąć te mikrofony tutaj i jest taka fajna właśnie rola stereofoniczna.