Transcription
No jak ja kiedyś miałem stary komputer, no tutaj na Eltenie nie ma nagrań z tego komputera starego, który poszedł na utylizację, no to tam sytuacja była o tyle dziwna, że ten mikrofon chodził jak chciał.
Tam nie było co prawda wbudowanego mikrofonu, ale było można podpiąć zewnętrzny, tak jak w każdej stacjonarce i tam była taka sytuacja i to był rok 2010, bo wtedy akurat jeszcze te fora głosowe na Kango weszły, a więc miałem możliwość wypowiadania i tam była taka sytuacja i ja to gdzieś mam.
Musiałbym pogrzebać.
W danych moich odnośnie Kango, żeby to znaleźć, może ja to spróbuję znaleźć, ten wątek i zobaczę i na wyjście tutaj zaraz wrzucę treść pewnego wątku.
Mianowicie była sytuacja tego typu, że czasami się zdarzało tak, że mikrofon chodził normalnie i nie płuczał.
Czasami jak się na nowo uruchomiło ten komputer.
No to znowu była taka sytuacja, że mikrofon płuczał i to było dosyć takie niezbyt miłe, zdarzały się bardzo duże płuczenia, nawet wymiana mikrofonu za bardzo nie pomagała, a właśnie raz utworzyłem wątek, bo mikrofon bardzo dziwnie zaczął działać, bardzo był dziwny dźwięk.
I ja po prostu zaraz.
Znajdę ten wątek i ja go po prostu tutaj przykleję, treść tego wątku, żebyście zobaczyli co mam na myśli mówiąc o tym mikrofonie, wtedy co się działo z tym komputerem.
Bo tak jak mówię, z tym komputerem się działy różne jaja i mikrofon chodził sobie po prostu jak chciał i to nie było nawet zależne od tego, czy w danym momencie mikrofon był nowy.
Czy stary, nie, to nie było znaczenia.
Tak jak mówiłem, wystarczyło tylko na nowo komputer uruchomić z jakichś tam przyczyn i znowu, znowu zaczęły się te problemy, znowu były jaja.
Ja zaraz znajdę ten wątek i wkleję treść tego wątku tutaj, postaram się go przerzucić, żebyś zobaczył o co chodziło.
Ten post był nagrywany w 2010 roku, podejrzewam chyba w październiku, bo w końcu...
Wyszło na to, że coś było chyba ze sterownikami, aczkolwiek podpiąłem inny mikrofon na następny dzień, o dziwo, zaczął działać normalnie.
To był, pamiętam, mikrofon taki typowo ze słuchawkami, ale to i tak niewiele pomogło, bo jak uruchomiłem nowo komputer, to zaczęły się znowu takie jaja, jakie były, działać.
I ja tutaj jeszcze postaram się wrzucić...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
A potem postaram się znaleźć jakiś wpis odnośnie jakiegoś tam czegoś, co mówiłem i jakie było wtedy buczenie.
Dodam tylko tyle, że buczenie było straszne.
Ja pójdę, ja to zaraz znajdę.
I najpierw wrzucę treść wątku odnośnie tego problemu, a potem wrzucę treść wątku odnośnie jakiegoś tam problemu, coś znajdę, gdzieś Ci się wypowiadałem i zobaczysz wtedy, że to będzie płuczenie.
Więc nie zdziw się, jak tu będzie jakiś wpis nie wnoszący nic, aczkolwiek postaram się taki wpis znaleźć, żeby jednak na jakiś temat był, więc to, zresztą to jest wątek o mikrofonach, więc można tutaj wrzucać i sam zobaczysz, co ja przez to chcę po prostu formalnie powiedzieć.
Jeszcze postaram się, o, ja jeszcze tylko muszę zobaczyć, albo i mam gdzieś.
Odnośnie, bo jeszcze była taka sytuacja po zmianie płyty głównej, że nagrywało jeszcze gorzej.
Znaczy jakoś dało się zrozumieć, ale to było po prostu tragiczne.
Zresztą przed każdym wpisem ja tutaj będę mówić, co wrzucam w następnym wątku, więc zobaczcie.
Zobaczysz, co ja mam na myśli.
Także czekaj, ja to zaraz znajdę i zobaczysz, co ja przez to chcę powiedzieć.
Także czekaj niecierpliwie.