EltenLink

Mycie podłogi

Wróć do W domu

#121 Agata.d

Ojej. To szkoda, ja wszystkie trzymam w woreczku i są zawsze w jednym miejscu.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-10-27 13:45

#122 Julitka

Wczoraj umyłam mopem parowym tkaniny. Tzn. bardziej je odświeżyłam. Bardziej przypominało to prasowanie, niż mycie, ale tak czy siak jestem zadowolona, że znalazł kolejne zastosowanie.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-11-05 11:22

#123 Agata.d

I jak to zrobiłaś? Czy czyściłaś ubrania, czy tapicerkę? Pytam, bo ja na ubraniach jeszcze nie próbowałam, a chciałabym, tylko trochę nie wiem jak się za to zabrać.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-11-05 12:22

#124 Julitka

Nie ubrania, tylko materiałowe pokrowce na krzesła.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-11-05 14:01

#125 Agata.d

Aaa, to ja nie mam tego.

2022-11-05 17:22