Humor, gry i zabawy

[18 plus] Kawały cz. 2

Założony przez balteam 1047 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 7 z 53

#121 2 polubienia

Co to jest mieszanie piepszu z drzemem? Obrady sejmu: jeden piepszy, reszta drzemie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie, o nikogo mi nie chodziło :P
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#123 1 like

Dlaczego piwo jest moczopędne? Dlatego by zrobić miejsce drugiemu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#124 1 like

Czy jeśli przy obecnych restrykcjach i obostrzeniach zatrzyma mnie dwóch policjantów, to czy jest to nielegalne zgromadzenie, czy można to podciągnąć pod spacer z psami?

#125 2 likes

zdjęcie koszulki dla małego dziecka:
na koszulce napis:
będętaki jak mój tata.
Pod spodm karteczka informacyjna: Prosimy o przemyślane prezenty dla dzieci z domu dziecka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#126 1 like

Jaki w tym roku pobił rekord Guinnessa Jarosław kaczyński? Pięć lat grania na Dudzie.

#127 1 like

Dzieci z amerykańskiej szkoły jadą na wycieczkę. Nauczyciel poucza dzieciaki, żeby w czasie wycieczki odnosiły się do siebie poprawnie.
- Nie chcę słyszeć żadnych rasistowskich dowcipów. Wszyscy są równi bez względu na kolor skóry. Dlatego umówimy się, że wszyscy są niebiescy. A teraz proszę wsiadamy do autobusu. Jasnoniebiescy proszę do przodu, a ciemnoniebiescy do tyłu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#128 2 likes

- Mosze, jak sądzisz, kiedy zniosą obowiązek noszenia masek?
- Abram, ja cię błagam, poważni ludzie zainwestowali poważne pieniądze! Jak zarobią swoje, to zniosą.

#129 1 like

Para umówiła się na pierwszą randkę. Spotykają się w umówionym miejscu i dziewczyna zalotnie pyta chłopaka:
- Od czego zaczniemy?
- Od romantycznej kolacji.
- A skończymy?
- Mam nadzieję, że jednocześnie.

Jak się nazywa podskakujący aktor? Anthony Hopkins.

#131 2 likes

Jak powiedzieć poprawnie politycznie czarny piepsz? Afroamerykaninie kopuluj.

#132 1 like

Co jest najczęstrzą przyczyną utonięć? Woda.

#133 1 like

Idzie policjant się odlać. Po jakimś czasie wychodzi z krzaków cały osikany.
- Co się stało? - pyta się kumpel.
- Wyjąłem nie ta pale.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#134 1 like

Znalezione na angielskim subreddicie.
Trzej przyjaciele poszli do tej samej szkoły i znaleźli się w tej samej klasie. Już na początku roku zaczęli zwracać się do siebie ksywkami: zamek, fiut i siki. Te ksywki tak do nich przylgnęły, że nawet nauczyciele ich używali zamiast nazwisk. Na jednej z lekcji nauczycielka wyszła na chwilę z klasy. Chłopcy pomyśleli, że mogliby spróbować się schować, zanim nauczycielka wróci. Zamek wskoczył na regał z książkami, fiut wyrzucił wszystko z szafki i się w niej schował, a siki nie mógł nic wymyślić i schował się na szybko pod biórkiem. Babeczka wraca do klasy i mówi:
- Zamek na dół, fiut wychodź a siki do kąta.
Happy hacking

#135 1 like

Spanie jest naprawdę proste. Mogę to robić z zamkniętymi oczami.
Happy hacking

#136 1 like

Rzucanie palenia też - robiłem to ze sto razy.

#137 1 like

Zakonnica i liść figowy
Zakonnica potrzebowała niezwłocznie udać się do toalety, a że przechodziła właśnie obok klubu nocnego, to ni miała wyboru i weszła tam. Miejsce było zatłoczone, było głośno od rozmów i muzyki, co jakiś czas gasło światło. Nagle rozmowy urwały się i klienci skierowali na nią zaciekawione spojrzenia. Podchodzi do barmana i mówi:
- Czy mogłabym skorzystać z toalety?
- Tak proszę, ale muszę Cię ostrzec. W toalecie stoi posąg nagiego mężczyzny ubranego tylko w liść figowy.
- Trudno, nic się nie dzieje, najwyżej będę patrzeć w inną stronę.
Wskazał jej wejście i weszła. Kiedy wróciła wszyscy bili brawo.
Podeszła do barmana i spytała:
- Nie rozumiem. Czemu wszyscy biją mi brawo tylko dlatego że byłam w toalecie?
- Cóż, teraz wiedzą, że jesteś jedną z nas - odpowiedział barman. - Chcesz drinka?
- Nie, dzięki, ale nadal nie rozumiem. - powiedziała zakłopotana zakonnica.
- A widzisz - zaśmiał się barman. - Za każdym razem, jak ktoś podniesie liść figowy, światła na chwilę gasną. To jak, może jednak wypijesz tego drinka?
Happy hacking

#138 1 like

What do you call a killer with two butts?
An assassin
Happy hacking

#139 2 likes

Koronawirus zmutował, teraz ludzie nie mają go na płucach, tylko w dupie.

#140 1 like

Jak zapytać mężczyznę czy ma na imię Piotr? Jupiter?