Humor, gry i zabawy

[18 plus] Kawały cz. 2

Started by balteam 1047 posts last post 1 month ago Page 37 of 53

#721 4 likes

Studentka Marysia jadła codziennie cebulę i czosnek, dlatego o anginie i seksie opowiadały jej koleżanki.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#722 9 likes

Marian ostro zabalował i wraca do domu. Po drodze wpada na szatański pomysł - będzie kopulował z żoną. Wchodzi do domu, rozbiera się w korytarzu. Zagląda do sypialni - żonka śpi, tyłeczek wystaje poza kołdrę, idealnie! Wchodzi do środka, gramoli się do łóżka i słyszy:
- Marian, jesteś kompletnie napruty.
- Wcale że nie! - dzielnie broni się nasz bohater. - Dlaczego tak twierdzisz?
- Bo mieszkasz piętro wyżej...
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#723 5 likes

- Julia, muszę ci coś wyznać... jestem kochanką twego męża.
- O masz Moniczko, nikomu nie można dziś ufać! A mój mąż twierdzi, że wszystkie jego kochanki są młode i piękne!

#724 6 likes

- Czy tiktoker to zawód?
- Tak, dla rodziców.

#725 7 likes

Damian - facet o szemranej przeszłości, spotyka się z Aliną - uroczą blondyneczką. Trwa druga randka.
- Muszę ci coś wyznać... Mam długi. - przyznaje niechętnie Damian.
Alina jednak sprawia wrażenie zadowolonej. Śmieje się zalotnie i poprawia:
- Mówi się "długiego", głuptasie!

#726 6 likes

Przy spowiedzi:
- Proszę księdza, zgrzeszyłem.
- Wiem. Obserwuję cię na Facebooku...

#727 8 likes

Córka skarży się matce:
- Mamo, ja się chyba rozwiodę, już dłużej tego nie wytrzymam, nic tylko seks, seks i seks. Przed ślubem miałam dziurkę jak 20 groszy, a teraz mam jak 5 złoty.
Matka na to:
- Córko ty się dobrze zastanów, dom masz? Samochody przed domem, wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów, zabezpieczenie finansowe dla ciebie i twoich dzieci i co będziesz się kłócić o te 4,80?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#728 7 likes

Facet leci tanimi liniami, podchodzi do niego stewardessa i pyta?
Chciał by pan kolację?
A jaki macie państwo wybór?
tak albo nie.

#729 5 likes

Badania wykazały, że rodzice potrafią wykonać tylko 1/3 matematycznych zadań swoich dzieci, z pozostałymi 3/4 mają problem.

#730 6 likes

Pawle, myślisz, że jestem okropną matką?
Mamo, ale ja mam na imię Jacek.

#731 5 likes

Nie ma piękniejszego uczucia niż wtedy gdy w miejscu pełnym ludzie piesek przyjdzie akurat za tobą, no chyba, że jest to lotnisko.

#732 16 likes

złodziej jest u spowiedzi i jednocześnie kradnie księdzu zegarek.
złodziej: ja kradnę
ksiądz: chyba kradłem
złodziej: ukradłem zegarek
ksiądz: to go oddaj
złodziej: proszę, tu jest
ksiądz: ja go nie chcę, oddaj go właścicielowi
złodziej: ale właściciel go nie chce
ksiądz: no to sobie go zostaw

#733 10 likes

Na dworcu w Zakopanem stoi pociąg do Krakowa, wyładowany pasażerami do granic możliwości. W jednym z przedziałów, góral kombinuje, jak by tu sobie poprawić komfort jazdy. Zagląda do wiklinowego koszyka który trzyma na kolanach, następnie schyla się i zaczyna gmerać między nogami stłoczonych ludzi.
- Gazdo, a czego wy tam szukacie?
- Miołech żmije w koszu i mi tu kajś uciekła.
Ludzie w panice zrywają się z miejsc i uciekają w popłochu. Góral zadowolony układa się wygodnie i ucina sobie drzemkę. Po jakimś czasie budzi go trąceniem w ramię konduktor.
- Budzić się, wstawać, wstawać!
- To my juz som w Krakowie?
- Nie, w Zakopanem. Jakiś wariat wypuścił żmiję i trzeba było odłączyć wagon od składu.

#734 4 likes

Wchodzi informatyk do sklepu komputerowego i pyta:
- Jest SATA?
- Nie ma.
- To IDE.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

#735 3 likes

Co się mówi zarówno w sypialni jak i na rowerze?
Ale mnie dupa boli po wczorajszej jeździe,
Ale szprycha!
Zwolnij trochę, taka szybkość w twoim wieku jest niebezpieczna,
Nogi szerzej,
Ty zawsze masz takiego flaka?
Jak nie posmarujesz to nie pojedziesz,
Dzisiaj nic z tego nie będzie bo guma pękła,
Dzisiaj jazda bez trzymanki,
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#736 7 likes

JEsteśmy weganami, co możemy zamówić w pańskiej restauracji?
taksówkę.

#737 5 likes

Co się stanie, jeśli mucha wpadnie do kawy? 
Anglik odstawia kubek i wychodzi. Amerykanin wyciąga muchę i pije kawę.Chińczyk zjada muchę i wyrzuca kawę. Japończyk pije kawę z muchą, bo to nic nie kosztuje. Izraelczyk sprzedaje kawę Amerykaninowi,
muchę Chińczykowi, a za zarobione pieniądze opracowuje urządzenie zapobiegające przedostawaniu się much do kawy. 
Palestyńczyk oskarża Izraelczyków o wrzucanie much do kawy, prosi ONZ o pomoc, bierze pożyczkę od UE na zakup nowej kawy, wykorzystuje pieniądze na zakup materiałów wybuchowych, nakłada je na swoje ciało
i wysadza się w kawiarni, w której Anglik, Amerykanin, Chińczyk i Japończyk próbują wyjaśnić izraelczykowi, że jest zbyt agresywny.

#738 3 likes

Krzyczy kobieta z okna:
zapraszam do mnie na górę.
o to by pani musiała być sama.
No, ale ja jestem sama, mąż jest w delegacji.
proszę dać mi skończyć, sama na całym świecie.

#739 11 likes

Wieczorem przechodzi przez ciemny park młoda kobieta, nagle z ciemności słyszy.
stać!
Zatrzymuje się.
lehni!
Przestraszona dziewczyna się kładzie.
czołgaj się!
Dziewczyna ze strachu zaczyna się czołgać.
Nagle nad nią ktoś się nachyla i mówi:

Szanowna pani, czuje siępani niedobrze? Ja tu ćwiczę swojego psa, ale mogę zadzwonić po karetkę.

#740 8 likes

Kiedyś jak byłem mały, bałem się ciemności.
Teraz jak widzę rachunek za elektryczność, to boję się światła.