Policjant rozwiązuje krzyżówkę. Zastanawia się przy haśle: "Największy ptak na trzy litery". Chwilkę myśli, drapie się za uchem, po czym z dumą pisze: "Mój".
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Przyjacielski Niemiec, odważny Francuz, szczupły Amerykanin, niepowtarzalny Chińczyk, trzeźwy Polak i Anglik z wielkim penisem wchodzą do baru, a Żyd do nich: - Wszystko na mój koszt!
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Na korcie Hurkacz z Djokoviciem rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta: - Stary, skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko? - A wiesz, bo mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie. - Pożycz mi ją! Jutro ci oddam! - Bierz. Facet wziął rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Następnego dnia przychodzi z powrotem, cały ubłocony, z akwarium pod pachą i pretensją w głosie. - Stary, co Ty mi dałeś za złotą rybkę? Prosiłem o górę złota, a tu na podwórku mam górę błota. - A co, myślisz że prosiłem o wielkiego tenisa?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
- Ale masz wypasiony zegarek! - Złoty. - Skąd masz? - Wygrałem wyścig. - Jaki wyścig?! - Ja, dwóch ochroniarzy z galerii handlowej i dwóch policjantów z patrolu.
80-letnia babcia wybrała się na randkę z 90-letnim staruszkiem. Po randce córka pyta ją: - Mamusiu, jak było na randce? - No masz, córeczko, dobrze było, tylko musiałam mu dać trzy razy po twarzy. - Dlaczego? Czyżby się do Ciebie dobierał? - Nie! Myślałam, że umarł.
W czasie pandemii koronawirusa przychodzi młody facet do sklepu i chce wejść sprzedawca mówi: - Proszę pana - między 10 a 12 obsługujemy tylko seniorów! Facet wyciąga gitarę ubiera sombrero i mówi: - Ja jestem Senior! Z Hiszpanii!
Szefie! Udało mi się w reszcie sprzedać ten najgorszy i najbardziej obciachowy garnitur, co go mięliśmy na stanie. To różowe gówno z cekinami i kokardkami? Tak! A dlaczego masz całązabandażowaną rękę? Bo pies przewodnik kupującego mnie pogryzł.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Winnetou i Old Shatterhand zabłądzili na pustyni. Nagle Old Shatterhand wpadł na pomysł: - Słuchaj Winnetou, strzel może ktoś usłyszy! Winnetou strzela czekają chwile i cisza. - Wystrzel dalej! Wystrzelił i znowu cisza. Wreszcie Winnetou mówi: - Wystrzelę jeszcze jedną, ale to już moja ostatnia strzała!!
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.