Jasiu: wymień proszę zdanie z ptakiem. Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. To teraz wymień z dwoma ptakami. Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak i wywinął orła. Jak wymienisz zdanie z pięcioma ptakami dostaniesz szustkę. Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła, puścił pawia, poleciały mu dwa gile i poszedł dalej chlać na sempa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Dzieńdobry. Poproszę pączki. Bardzo proszę. Za te pyszne pączki, całuję Panią w rączki. W takim razie jeszcze poproszę ciasteczka. Proszę bardzo. Za te pyszne ciasteczka, całuję Panią w usteczka. No dobrze, to jeszcze przyniosę zupę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Dwa autorskie suchary w takim razie Jak zapisać nieprawdę w trzech znakach? Vsz A który instrument muzyczny jest zawsze najbardziej zachwycony? Gitara elektryczna, bo ona ciągle łał, łał, łał
- Jasiu, jak ty to robisz, że te kobiety tak do ciebie lgną, jesteś niski, gruby i do tego brzydki. - Nie wiem, odpowiada Jasio oblizując językiem swoje brwi.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
- Takie drogie krawaty?! - mówi mężczyzna w sklepie. - Przecież za tę cenę można kupić parę butów. - Możliwe - odpowiada sprzedawca - Ale musi pan przyznać, że głupio by wyglądał z butami na szyi?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Przychodzi Marian do biura i siada za biurko z bardzo smutną miną. - Helena jutro wyjeżdża na dwa miesiące do mamusi. - mówi. - Aaa i dlatego masz taką smutną minę... - zagaduje kolega. - A jakże... Inaczej nie pojedzie...
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
- Jak myślisz, kto ma w czasie seksu większą przyjemność, mężczyzna czy kobieta? - Oczywiście, że kobieta. - Dlaczego tak myślisz? - A jak dłubiesz palcem w uchu, to co ma większą frajdę, palec czy ucho?
Mam sąsiada, który ma 90 lat i Alzheimera. Zawsze rano pyta czy nie widziałem jego żony. Aż mi go żal, kiedy po raz n-ty odpowiadam, że jego żona umarła 20 lat temu. Mógłbym udać, że nie usłyszałem pytania, ale widok jego szerokiego uśmiechu za każdym razem kiedy słyszy odpowiedź jest tego wart.
Dziennikarz pyta marynarza: - Więc to pan jest tym jedynym marynarzem, który uratował się z zatoniętego statku? - Tak. - A jak się pan uratował? - Byłem wtedy na urlopie.
Na Białorusi w przyszłości odbędzie się demokratyczne referendum. Będzie jedno pytanie i dwie możliwe odpowiedzi: Czy nie masz nic przeciwko wyborowi prezydenta Łukaszenki na kolejną kadencję? - Tak, nie mam nic przeciwko. - Nie, nie mam nic przeciwko.
Facet siedząc w kawiarni zauważył, że dziewczyna naprzeciwko nie ma majteczek. Nie czekając ściągnął but i skarpetkę i zaczął ją pieścić pod stołem gołą stopą, nie napotykając zaś sprzeciwu posunął się w pieszczotach do ekstremum. Po tygodniu wszelako poczuł silne pieczenie w dużym palcu u stopy, na tyle silne, że zmuszony był udać się do lekarza. - Nie da się ukryć, ma pan rzeżączkę palucha. - stwierdził pan doktor przeprowadziwszy odnośne badania. - Rzeżączkę palucha?! Niemożliwe, nie ma czegoś takiego! - wykrzyknął facet zdumiony. - Proszę pana, my, lekarze, spotykamy się z najdziwniejszymi przypadkami. Nie dalej jak godzinę temu miałem tu pacjentkę, nie zgadłby pan, gdzie miała grzybicę stóp.
Marian zaprosił kumpla Szkota do Polski. Wybrali się do restauracji w Poznaniu, zjedli dobry obiad i gawędzą. Szkot mówi: - Teach me some words in Polish. - W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie. - Too hard! Try something else. - OK, scream loud: "Kelner, rachunek proszę!" Szkot: - W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie.