Inne
Nasze ulubione miejsca.
Założony przez lwica
57 wpisów
ostatni wpis 3 lata temu
Strona 3 z 3
W japoni nie byłem. Kraje, w których byłem: Włochy, Francja, w Anglii aktualnie mieszkam, no i wiadomo Polska.
Co do Japoni to pojechałabym do Kioto, bo tam podobno jest ogromny sklep dotyczący różnych anime.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
pates — Wpis 43 z 57
2021-04-08 18:08
No to ja do Tokyo, centrum pokemon i te sprawy, kto mnie zna ten wie o co chodzi.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
To jadę z tobą.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
pates — Wpis 45 z 57
2021-04-08 18:11
Zapraszam. D. Ale wracając do tematu ogulnego, jeszcze ciekawym miejscem jest Łeba.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Mnie się podobało w Lemborku, lub Malborku. Zawsze mi sięm mylą te dwa miasta. Chodzi o zamek krzyżacki.
A to Malbork. -- (Snajper22): Mnie się podobało w Lemborku, lub Malborku. Zawsze mi sięm mylą te dwa miasta. Chodzi o zamek krzyżacki. --
Kiedyś chyba tak było. -- (Puszkin): Aa to prawda, skoro funciak to funta wszystko powinno kosztować. --
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Zakopane przereklamowane i zbyt wiele luda tam się pcha, a do tego te biedne, przemęczone konie obławiane przez Januszów i Grażyny, niee. Ja to chętnie bym się wybrał w karpaty, lub bieszczady.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Zuzler — Wpis 50 z 57
2021-04-11 21:32
1 polubienie
Oj, chętnie bym kiedyś wróciła do Zadaru albo innego miejsca, gdzie w dzień jest 40 stopni, w nocy 25 i ciągle ćwierkają cykady, a w morzu woda jest przyjemnie ciepława. <3
Zuzler — Wpis 51 z 57
2021-04-11 21:34
1 polubienie
A z polskich miast, to, na ile go widziałam, Wrocław wydał mi się całkiem przyjemny, taki trochę swojski, wielki i w miarę przyjazny, choć niezbyt piękny.
2021-04-11 21:52
1 polubienie
Umio - szwedzkie miasto na dalekiej północy tak dla kontrastu
2021-04-11 21:53
1 polubienie
Ja bym wrócia do miejscwsci na mazurach, tylko nie pamietam nazwy. Byl tam hotel czy cos takiego Kormoran sie zwal.
Ja jestem zakochany w Turcji, i napewno jeszcze tam wrócę. Ciepły, egzotyczny klimat, reweleacyjna kuchnia, czarująca kultura, no i przesympatyczni ludzie. A z Polskich miejsc to zdecydowanie Bałtyk jest miejscem gdzie zawsze lubię wracać. Zwłaszcza Darłowo i Orzechowo koło Ustki.
Ja planuję wybrać się do Włoch, a w Rosji też kiedyś zagoszczę.
lwica — Wpis 56 z 57
2022-12-28 18:02
Kraków. <3 ZNam dużo fajnych ludzi tam egzystujących, a starówka ma cudowny klimat, podobnie jak ta warszawska. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
A w Krakowie też mi się podobało, tak samo jak w znienawidzonym przez, co niektórych Poznaniu.