Inne

Nasze ulubione miejsca.

Założony przez lwica 57 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 2 z 3

#21 1 polubienie

Polecam:) A co do miejsc, no to jeszcze dołączam Gteborg - studiowałam tam przez rok

A a propo Ustronia, to jak się pandemia skończy i będzie okazja, chętnie się tam wybiorę.

#23 1 polubienie

Ja też planuję już od lat tam wrócić!

Trzymam kciuki, a ze swojej strony też mogę Kraków polecić, mają tam dobrego wegaba chociażby.

W anglii w Birmingham jest dużo fajnych restauracji w centrum, też polecam, gdyby ktoś był.

Moim ulubionym miejscem w moim mieście jest centrum wspinaczkowe i taki park koło IKei z rzeczką.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#27 1 polubienie

W Anglii też w Birmingham zresztą pewnie wszędzie jest sklep, który się nazywa funciak. Można tam kupić 30 baterii za bodajrze 2, czy 3 funty. Już dokładnie nie pamiętam.

W Krakowie też jest ciekawie, kilka razy byłem i nie powiem,
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Tak, jest, ale rozwala mnie coś takjego, że idzie się do funciaka a widzi się produkt który kosztuje 2 funty.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Aa to prawda, skoro funciak to funta wszystko powinno kosztować.

Co do ulubionych miejsc to byłam na wycieczce z rodzinką w miejscowości Worksop i był tam fajny pub czy bar, gdzie możnabyło sobie wszamać dobry obiadek i mieli fajny klimacik.
Cormac McCarthy, "Droga"

Z ciekawych jeszcze miejsc, to Gubałówka. Góra w Zakopanem, na której generalnie dzieje się sporo.

Co do Polski to odobało mi się w Rowach i Ustce.
Cormac McCarthy, "Droga"

Rowy też nad morzem?

Tak.
Cormac McCarthy, "Droga"

Rzym też jest fajnym miejscem do zwiedzania. :)

Oczywiście pełna zgoda Puszkin. Ze swojej strony polecam też Miasto czy miasteczko York w Angli.
Cormac McCarthy, "Droga"

w Rzymie był kuzyn i zachwala, kolega też, więc chyba coś w tym jest, trzeba będzie kiedyś pojechać jak się skończy koronka.

Ooo, to może kiedyś się wybiorę, w ogóle muszę tę Anglię pozwiedzać.
-- (Snajper22):
Oczywiście pełna zgoda Puszkin. Ze swojej strony polecam też Miasto czy miasteczko York w Angli.

--

Ja to do Japonii chętnie bym się wybrał, był ktoś?