Inne

Nasze ulubione miejsca.

Założony przez lwica 57 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 1 z 3

Witajcie. Jeśli podróżujecie, na pewno macie kilka miejsc, w które lubicie wracać, i które chętnie odwiedzacie. Zachęcam do ich wymieniania. :-)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Lubię nasze Morze bałtyckie, a w szczegulności okolice Niechorze, Pogożelica. Jezdziłem tam z bratem za dzieciaka, byłem na szkoleniu i chętnie bym znowu pojechał w tamte okolice.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#3 1 polubienie

Mnie oczarował Cypr i Turcja. Chętnie bym wróciła. A w Polsce mam sporo takich miejsc... Choćby Nałęczów...
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Ja kocham morze, póki co tylko nasze, bo nad innym nie byłam.
Z miejsc za granicą podoba mi się Praga i Wilno, bo tylko tam byłam hehe.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE

Mi bardzo podoba się np. Santiago The Kompostella w Hiszpanii. Bardzo lubię tam wracać.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lubię morze ale nie tylko. W góry też chętnie jadę, najbarziej chciał bym pojechać gdzieś dalej po za Europę
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#7 1 polubienie

Bardzo lubie podróżować. Z miast rosyjskich lubie Kaliningrad, Nowozybków i Tulę, a z zagranicznych podobają mi się Praga, mińsk, Monachium i Ateny. Uwielbiam atmosferę tych miast.

#8 1 polubienie

HM. Ja bardziej patrzę na miejsca przez osoby, które tam są. ;)
Ogólnie lubię morze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

To tak samo jak ja, ale jakimś jeziorkiem też nie pogardzę.
--Cytat (daszekmdn):
HM. Ja bardziej patrzę na miejsca przez osoby, które tam są. ;)
Ogólnie lubię morze.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

o jeźorka są spoko, ale nad morze nie mogę, z powodu mojej choroby.

Jestem szczęśliwy na każdy przylot z Anglii do Polski.

A ja baaardzo lubię rodzinne przygody, czasami wrucimy obładowani pamiątkami, ale prawie zafsze zmęczeni, i w dobrym chumoże.
Tylko czasami z problemami z nogami, i tak sobie zawsze szukamy rozrywki.

#13 1 polubienie

Ja lubię Krynice. Byłem tam 3 razy, miasto robi klimat. Nie pogardzę też wszelakim morzem czy jeziorem. A chodzi o Krynice Morską.

Ustronie Morskie zdecydowanie. Nie chodzi mi o konkretne kwatery rzecz jasna, ale sam klimacik tego miejsca. Zakopane zy Gliczarów w górach też są miejscami wartymi odwiedzenia.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nad morze mogę jechać wszędzie, nieważne jakie miejsce. Kołobrzeg np jest spoko, mają taką doooobrą rybkę.

#16 1 polubienie

O, ja też bardzo kocham Ustronie, w ogóle Bałtyk jest wspaniały! Lubię też wakacje na Węgrzech, takie basenowe, no i oczywiście mój rodzinny Tarnobrzeg, ale i Kraków, który mnie przytulił

Jeszcze jedną moją ulubioną miejscowością jest Drawsko Pomorskie. Jezioro blisko, generalnie tam można długie spacery uskuteczniać.

Można mnie zabrać wszędzie tam, gdzie można zjeść kebaba. :)

#19 1 polubienie

Hahha, no to w Ustce jest chyba jedyny w Polsce czokokebab - z bitą śmietaną, belgijską czekoladą i malinami! Wchodzisz w to? ;)

Ooo pewnie. Warto eksperymentować. :) Jak kiedyś będę, to chętnie coś takiego zjem.