Zapraszam też na mojego serva zrobionego tak dla testów, ale to pomijając. Adres: graco.jc-hosting.me porty: 10359 Gdyby ktoś chciał, proszę się na pm zgłaszać o utworzenie kąt. Administratorami są: Ja i Pates. Miłego gadania!
jak ktoś chce np prywatny kanał czy coś albo pogadać tylko z jakimiś osobami, to ja myślęże można. Jeszcze przy graniu czy czymś takim nieraz tak jest lepiej poprostu, ale to nie znaczy, że dobrze będzie jak będzie milion serwerów i rozproszeni lódzie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Która? Ile ich już jest? 5, 6? Ludzie, to się śmieszne robić zaczyna. Jak ktoś chce kanał prywatny to nie ważne gdzie go założy, skoro będzie to tylko kanał. Serwery prywatne rozumiem, aby nikt się nie wcinał, ale setki publicznych?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Tak w ogóle to nie opowiedziałem o historii związanej z używaniem teamtalka. Wszystko zaczęło się w kwietniu 2017 kiedy trafiłem na stronę NVPS Project. Moim pierwszym serwerem był NVPS. Niestety, miałem problem ze spammingiem i kręceniem się, czego serdecznie żałóję, no ale cóż. Było minęło. Potem zacząłem szukać szczęścia szukać na tyflonecie jakoś w czerwcu 2017. Niestety, tam nieznalazłem szczęścia, gdyż pewien człowiek, którego nick na Eltenie zaczyna się na literę M odnosił się do mnie w niemoralny sposób, ale ja nie o tym tu. Zacząłem się ogarniać powoli w grudniu 2018 roku. Co prawda zostałem w tedy na NVPS po raz trzeci bana, ale ten ostatni mój incydent nie był specjalnie przeze mnie wywołany. Potem poznałem świetnych ludzi, którzy pomogli mi się na tt ogarnąć. Dzięki Ci Dash, dzięki Ci Nuno. Teraz mam aż 13 serwerów na mojej liście. Jak na razie to teamtalk zostanie jednym z moich ulubionych aplikacji, z których korzystam najczęściej.
This site uses cookies to enhance your experience.