Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 26 of 31

Działa to tak, że jak sobie naciśniesz ctrl shift u to zobaczysz nawet te osoby, których na serwerze już nie ma i możesz dać bana.

#502 1 like

Masz u mnie flaszkę za to xd.
--Cytat (łysy):
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach, i ryczą do siebie.
--Cytat (pates):
zapraszam na mój serwer.
host. patesteamtalk.jc-hosting.me
porty. 23527
po konta pisać albo do mnie na prv albo do wojtasa.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
po co mi sygnatura?

Noo- troszkę dawne czasy, bo od tamtej pory coniektórzy się ogarnęli, jednak trzymam za słowo... D...
--Cytat (papierek):
Masz u mnie flaszkę za to xd.
--Cytat (łysy):
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach, i ryczą do siebie.
--Cytat (pates):
zapraszam na mój serwer.
host. patesteamtalk.jc-hosting.me
porty. 23527
po konta pisać albo do mnie na prv albo do wojtasa.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@Graco Zapomniałeś o audioforum, bo tam był początek. ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A ja mam taki problem, że nie wyświetlają mi się ;publiczne serwery, mimo zaznaczonego pola wyboru
Happy hacking

Która wersja teamtalka? W najnowszej stabilnej się nie wyświetlają, trzeba betę zainstalować.

najnowsza stabilna
Happy hacking

Aa, to wszystko wyjaśnia.

OK. Dzięki :)
Happy hacking

A do czego w najnowszej becie służy w managerze wyboru serwerów za portami pole wyboru serwer zabezpieczony

#512 1 like

Prawdopodobnie że serwer zabezpieczony hasłem czy coś w tym stylu

Czyli powrót opcji z TT3?

Ale o co chodzi, to można ustawić hasło serwera, bo zupełnie nie rozumiem, nie miałem tt3

#515 1 like

No chyba na tym to miało polegać.

nie :)
to jest od tego, że od najnowszej wersji można logować się przez konto założone na bearware.dk

Tylko ciekawostka polega na tym, że narazie kontem bearware możemy się zalogować tylko na serwerze proffesional, który był encrypted zawsze, bo on już był za teamtalka czwórki, a tego pola wyboru wcześniej nie było. Chodzi mi o to, że nieważne, czy logujemy się kontem bearware, czy użytkownik guest hasło guest to to pole wyboru i tak musi być w przypadku tego serwera zaznaczone. I teraz się nasuwają dwa pytania po co osobne pole encrypted skoro ten serwer zawsze taki był? I tu moje przypuszczenie jest takie, że na tym samym porcie będzie można postawić serwer zwykły i zaszyfrowany. A druga kwestja jest taka, czy obcja logowaniem się kontem bearware będzie dostępna tylko dla teamtalka pro, a więc płatnego, czy dla zwykłych serwerów również?

Tak dla jasności jeszcze dopowiem, że serwer profesional umożliwia logowanie się po ssl i on był już długo tylko nie był zawsze na liście publicznych serwerów, ale chodzi też o to, że obcja ta jest dostępna tylko dla teamtalka pro i o to, że do tej pory klijenty się z nim łączyły i nie było potrzebne to pole wyboru.

Tylko co nam daje to encryptet, to pro i w ogóle?

A mi po wejściu na stronę teamtalka wyświetla się coś takiego

Security incident detected
Your request was blocked. Please try again later (or don't).

Czy wy też to macie?