Masz u mnie flaszkę za to xd. --Cytat (łysy): Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach, i ryczą do siebie. --Cytat (pates): zapraszam na mój serwer. host. patesteamtalk.jc-hosting.me porty. 23527 po konta pisać albo do mnie na prv albo do wojtasa.
Noo- troszkę dawne czasy, bo od tamtej pory coniektórzy się ogarnęli, jednak trzymam za słowo... D... --Cytat (papierek): Masz u mnie flaszkę za to xd. --Cytat (łysy): Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach, i ryczą do siebie. --Cytat (pates): zapraszam na mój serwer. host. patesteamtalk.jc-hosting.me porty. 23527 po konta pisać albo do mnie na prv albo do wojtasa.
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tylko ciekawostka polega na tym, że narazie kontem bearware możemy się zalogować tylko na serwerze proffesional, który był encrypted zawsze, bo on już był za teamtalka czwórki, a tego pola wyboru wcześniej nie było. Chodzi mi o to, że nieważne, czy logujemy się kontem bearware, czy użytkownik guest hasło guest to to pole wyboru i tak musi być w przypadku tego serwera zaznaczone. I teraz się nasuwają dwa pytania po co osobne pole encrypted skoro ten serwer zawsze taki był? I tu moje przypuszczenie jest takie, że na tym samym porcie będzie można postawić serwer zwykły i zaszyfrowany. A druga kwestja jest taka, czy obcja logowaniem się kontem bearware będzie dostępna tylko dla teamtalka pro, a więc płatnego, czy dla zwykłych serwerów również?
Tak dla jasności jeszcze dopowiem, że serwer profesional umożliwia logowanie się po ssl i on był już długo tylko nie był zawsze na liście publicznych serwerów, ale chodzi też o to, że obcja ta jest dostępna tylko dla teamtalka pro i o to, że do tej pory klijenty się z nim łączyły i nie było potrzebne to pole wyboru.