nic sie nie płaci tani mamy ten serwer. u mnie to przynajmniej dostaną stałe uprawnienia i stały kanał tak jak to było na nvpsie jeszcze za moich czasów...
Analogicznie. Ja ogólnie nie przypadam za facebookem i wchodze tam bardzo rzadko. Plus, osobiście nie jestem za taką metodą logowania, bo znając adres naszego serwera i port tam może wpaść kto kolwiek. Dla mnie, jako dla admina jest ważne, że wejdą tylko ci, kogo użytkownicy chcą widzieć, a nie jakaś nieprzyjemna osoba.
Wszystkich ludzi, którzy wchodzą, i po krótkim czasie milczenia wychodzą i znowu wchodzą ponownie, wszystkich, którzy puszczają muzykę bez wcześniejszego ogarnięcia toku rozmowy, etc.
Utworzyłem zupełnie testowo otwarty serwer. Jeśli ktoś chce, może wchodzić. Nie wiem jak długo istnieć będzie, ponieważ to jedynie testy przepływności. Nikomu nie bronię ;) Dane: Adres: hvost.cf Porty: 1111 Nazwa użytkownika i hasło puste. Możliwość logowania się przez Facebooka włączona.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
a ja zapraszam wszystkich na mój serwer adres: koc-ogon.pl porty domyślne, jeżeli ktoś chce dołączyć proszę przesłać dane do konta... przynajmniej narazie tak będzie..
Kiedy mówię na PRV, to jestem zbywany. Wymyśliłem tą domenę i chciałem ją kiedyś kupić, to nie pierwszy raz, gdy Violinist chce coś komuś zabrać w przypadku serwerów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P