Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 23 z 31

nic sie nie płaci tani mamy ten serwer. u mnie to przynajmniej dostaną stałe uprawnienia i stały kanał tak jak to było na nvpsie jeszcze za moich czasów...

no to elegancko, to powodzenia itd

#443 1 polubienie

Markus i uprawnienia? HM, ryzykowne, ale juz nic nie mówię. Zostawiam sobie tylko prawo do powiedzenia "A nie mówiłem?".
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Sorry, ale ja mam problem. Nie lubię się logować przez facebooka.

#445 1 polubienie

Analogicznie. Ja ogólnie nie przypadam za facebookem i wchodze tam bardzo rzadko. Plus, osobiście nie jestem za taką metodą logowania, bo znając adres naszego serwera i port tam może wpaść kto kolwiek. Dla mnie, jako dla admina jest ważne, że wejdą tylko ci, kogo użytkownicy chcą widzieć, a nie jakaś nieprzyjemna osoba.

Jest to serwer publiczny, więc to najlepsze rozwiązanie w kwestii banowania spamerów.

Konto na FB nadal będzie, ale na TT już się z niego nie zalogujesz, więc ci, co spamują czy w ogóle uprzykrzają życie użytkownikom mają problem.

Fajne jest to że po stronie serwera można sobie ustawić, czy ma pokazywać nick czy pełne imie i nazwisko.

tylko pytanie rodzi się jeszcze jedno kogo na dobrą sprawę uważacie za spamera w tym przypadku to znaczy jakie zachowania`

ARABòW, TURKòW ITD

Wszystkich ludzi, którzy wchodzą, i po krótkim czasie milczenia wychodzą i znowu wchodzą ponownie, wszystkich, którzy puszczają muzykę bez wcześniejszego ogarnięcia toku rozmowy, etc.

Utworzyłem zupełnie testowo otwarty serwer.
Jeśli ktoś chce, może wchodzić. Nie wiem jak długo istnieć będzie, ponieważ to jedynie testy przepływności.
Nikomu nie bronię ;)
Dane:
Adres:
hvost.cf
Porty:
1111
Nazwa użytkownika i hasło puste.
Możliwość logowania się przez Facebooka włączona.

a ja zapraszam wszystkich na mój serwer adres: koc-ogon.pl porty domyślne, jeżeli ktoś chce dołączyć proszę przesłać dane do konta... przynajmniej narazie tak będzie..

Ukradłeś mi domenę, niech wszyscy o tym wiedzą.

wjaśniajcie to sobie na prv a nie

Kiedy mówię na PRV, to jestem zbywany. Wymyśliłem tą domenę i chciałem ją kiedyś kupić, to nie pierwszy raz, gdy Violinist chce coś komuś zabrać w przypadku serwerów.

#457 1 polubienie

Jak on ma kocogon, to Ty zrób np koci.ogon.pl czy coś takiego i nawet to ładniej brzmi. Gorzej, że części ludzi by się pierdzieliło jedno z drugim.

Nie, on ma własnie koci ogon tylko literówkę ma w poście.

heh swoją drogą ciekawe jak to się stało bo z tego co pamiętam już mieliście tę domene ale co do kogo i kiedy należało to nie wiem.

było wcześniej wpaść na ten opmysł żeby sobie zarejstrować tą domenę na siebie i tyle.