Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 22 z 31

#421 1 polubienie

Denis, żadko siedziałem na tym serwerze, a kilka razy słyszałem jak ktoś narzekał, że przeszedłem z 2 razy na inny kanał, z resztą puki wchodzeniem nie przeszkadzamwchodzącym to sobie mogę włazić do woli.
A porządni ludzie przyjdą tam gdzie będzie prościej się dostać;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Lepiej patrzeć na jakość, nie na ilość.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Jak ktoś nie ma FB, wystarczy pewnie napisać na nvps.pl podane drogi kontaktu. Tak ciężko?

Dokładnie. Admini są otwarci i chętnie pomogą w dołączeniu nowych użytkowników.

Na webczatnecie też jest fb i konta.

No, i nikomu nie przeszkadza.

Bo mało kto tam przychodzi :d

#428 1 polubienie

Ostatnio tak, bo ludzie mają inne sprawy na głowie.

Tyflonet też jest, i jest dobrze.

jakie porty są na webczatnecie?

10333

#432 1 polubienie

Tyflonet nie jest taki zły. I nie ma kont ;) A jak się komu nie podoba towarzystwo, to żaden problem utworzyć swój kanał tymczasowy i zaprosić znajomych.

w sumie logowanie po tym fejsie nie jest takie straszne i złe...

Tak, tylko przez logowanie na fb jest mniej urzytkowników niż było kiedy były normalne konta.

I bardzo dobrze. Mniej mamy spamerów, którzy zamiast się odezwać kręcili się ylko bez sensu po kanałach i po serwerze.

kto był to jest

Markus, przestań dublować posty!

Marek powiedziałem ci co zrobi, bądź cierpliwy, jak uruchomię swój serwer to do mnie przyjdziesz z tymmichałkiem..

tylko nie rozumiem jaka to różnica czy rozmawiacie na polskim, czy na zagranicznym serwerze jak rozmawiacie tylko we dwójkę.

#440 1 polubienie

Ciekawe ile ten twój serwer podziała :P Wciąż robisz serwery i wołasz na nie ludzi poczym padają po krótkim czasie. Jesteś nie pewnym usługodawcą. Z resztą dużo się u Ciebie płaci.