a co jeżeli ja nie mam facebooka i nie zamierzam go mieć, bo dla mnie facebook to kawał nie będę się wyrażać czego. To co mam sobie konto założyć tylko dla nvpsa nie dziękuję. Sory ale dla mnie to jest głupota i dyskryminacja dla tych osób które facebooka nie mają i nie zamierzają mieć. Ja się staram jak najmniej danych swoich udostępniać temu krwiopijcy zuckembergowi, który tylko się tymi danymi karmi jak antyludzki zwierz a przeca zwierzęta muzgu nie mają. Moim zdaniem powinny być inne metody, jak przez maila, google czy twittera. Może i spamerów to wam ubędzie ale ludzi też bo nie każdy ma faacebooka, a znam takich, którzy tego facebooka mieć nie będą. Ciekawe, że kiedyś facebooka nie było i ludzkość żyła, a teraz, drewno i tyle.
Filozoficzne pytania zadać należy, dlaczego ludziom przeszkadzało jak ktoś 3 razy przeniósł sięz kanału na kanał, bo szukał ludzi do pogadania, albo coś testował? Słaby pomysł z fb, chociażby dlatego, że czasami jakiś błąd wywala przy logowaniu przez fb, no, ale jak ktoś tam pisał, inne serwery są także spoko.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Balteam. Jak ktoś się kręci raz w przeciągu paru minut to jest to jeszcze znośne. jednak gdy ktoś notorycznie loguje się, wchodzi i wychodzi z kanałów to jest cokolwiek wkurzające. tk jak mówiłem. Serwer jest publiczny, a logowanie za pośrednictwem facebooka ma zniwelować ilość spamu na serwerze. Tyle w temacie. A porządni ludzie i tak przyjdą gdzie trzeba ;)