Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 20 z 31

Nagrywać audacity po kablach :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ach żal.pl.
Co do mp3, to wystarczy sobie przenieść kodek lame.dll i wszystkpo działa.
Ja mam win 10 jak każdy porządny obywatel lubiący zmiany i my to nagrywanie do mp3 śmiga aż miło.
Nie wykluczam że na tej waszej wspaniałem siudemce nie działa to poprawnie, ja bym radził przerzućcie się od razu na windows xp i zainstalujcie teamtalka 3, to taka dobra rada

Każdy używa to co lubi i czego potrzebuje. I na tym zakończmy ten offtop porządny człowieku.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ogg nagrywa do opus,nie od ogg

Hej, co trzeba wpisać w nowym aby wejźć na serwer tyflo.net?

OK, odwołuję bo już wiem.

W adresie nowego serwera trzeba wpisać tyflonet.com

Ja powiem to w ten sposób. Może i to nagrywa do opus, patrzyłem nawet w programie media inpho i pokazywało, że format to opus, ale jak zmieniałem rozszerzenie to na opus to nie chciało odtwarzać.

#390 1 polubienie

JEst modernizacja serwera nvps. Więc mogą byc utrudniena

Co masz na myśli mówiąc modernizacja?

NP zapewne zbanowanie mnie, tylko ciekawe za co. :D

Jedna moja znajoma tam weszła to z marszu dostała bana. Jakiś małoprzyjazny to serwer.

nie mao przyjazny serwer, tylko bezpieczny, jak sié trzy razy le zalogujesz to masz bana, narazie jest wyáczone, a logowac sié najlepiej z facebooka.

A kto z czystej ciekawości?

A co się stało z kątami urzytkowników na nvps czy zostały usunięte czy co? I po co to logowanie przez fb, nie mam ochoty logować się przez fb! Normalne konta były spoko ale nie, ta cała administracja musi wprowadzić zmiany. Rezygnuję z tt, dopuki będzie logowanie przez fb, jak wróci logowanie przez konta urzytkowników to powrócę.

FB zapobiegnie spamowaniu. Spamerzy nie będą mogli wrócić po zbanowaniu.

Ale co z kątami urzytkowników czy je usunęliście czy zostały?

Jest nowa konfiguracja. Konta zostały usunięte. Zgłoś się do adminów, to pewnie takie konto dostaniesz.

Po za tym ktoś mówił że logowanie przez facebooka jest złe, bo jak zostanę zbanowany z tt to będę musiał zakładać nowe fb. To prawda, czy plotka?