Transcription
jest co ja ci powiem tak może i faktycznie da się to zrobić ale to musiałby ktoś robić kto jest naprawdę dobry w elektronice bo niestety wystarczy jedno małe uszkodzenie w środku i mp3 może być dokończone tylko a jeszcze biorąc pod uwagę sytuację na przykład że są tam jakieś mikroskopijne części które po prostu są napylane czyli jest na przykład w środku mała płyta główna w której po prostu jest wszystko tak czasami się zdarza sytuacja w której po prostu się czegoś nie wymieni bo to jest napylane że tak powiem w płycie głównej i nie ma takiej możliwości no chyba że tak jak mówię ktoś musiałby być bardzo dobry w elektronice ale nie ja nie wiem czy ktokolwiek by się podjął czegoś takiego no bo rozłożyć ją rozłożysz ale potem mógłby być problem ze złożeniem takiego czegoś a jeszcze w przypadku kiedy na przykład coś tam bo ja nie wiem powiem ci tak ja nie wiem co w środku jest tej mp3 ale zazwyczaj już tak rzeczy produkują że jest tylko jedna duża część w której jest dosłownie wszystko a też pod uwagę trzeba by było brać na przykład to że taki akumulator w środku nie wiadomo nawet jak on wygląda w środku jeżeli jest wbudowany w płytę główną no to będzie problem więc nawet jeżeli przykładowo coś by poszło czy przykładowo moglibyśmy to znaczy chcielibyśmy wymienić jakieś gniazdo na przykład w takiej mp3ce to też jest robota niczym masakryczna to tylko dlatego że niestety ale zlutować zalutować takie gniazdo jest to ciężkie bo musisz mieć lupę i to trzeba widzieć te kabelki są tak mikroskopyjne niektóre no że naprawdę trzeba mieć wzrok i to wiedzieć gdzie co jak podpiąć żeby to zlutować jeszcze żeby to mniej więcej zaczęło trybić no także z mojej strony na razie tyle