Forum

Odtwarzacz Sansa Clip, opinie.

Forum mieszane

Poprzednia 2 / 8 Następna

waclawnh

#21 ·

Transcription

To szkoda, że się nie zaopatrzyliście w ZIPa, bo już to jest dosyć stary model, już chyba też nie do kupienia na Allegro, niestety. Ja mam dwa, jeden z urwanym tym klipsem i z ledwo działającą strzałką w prawo, ale szkoda mi go w sumie wyrzucić. A drugi mam mało używany, który był rezerwowym odtwarzaczem.

LINE

lukasz1993258

#22 ·

Transcription

Jak się popatrzy na OLX to nawet tam są odtwarzacze właśnie z ZIP. Ja właśnie stąd mam te dwie MP3 z OLX. Tylko, że jak je kupowałem nie wiedziałem wtedy, że ZIP jest lepszy. Po prostu chciałem mieć gadającą MP3 w jakiś sposób.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

waclawnh

#23 ·

Transcription

Tylko i wyłącznie jest lepszy przez to radio No bo pewnie Spotkałeś się z tym, że w plusie ci szumi Często

LINE

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

To znaczy robiłem jakiś test raz i jak nie nagrywałem nic, to nie szumiało, ale jak nagrywałem, to co 5 sekund jest takie Jak jest stacja w stereo, to aż tak to słyszalny nie jest, ale jak jest stacja, która na przykład nie wyłapuje w stereo, bo ledwo, to to jest słyszalne.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

waclawnh

#25 ·

Transcription

No właśnie, a w zipie tego nie ma, bo to mnie strasznie drażniło.

LINE

lukasz1993258

#26 ·

Transcription

Właściwie czasami zastanawiam się skąd to może się brać, no i nie wiem skąd to się może brać, bo kiedyś takie testy sobie przeprowadzałem odnośnie różnych stacji radiowych wyłapywanych w różnych miastach i sobie to rejestrowałem, no i to czasami było uciążliwe i to masakrycznie.

lukasz1993258

#27 ·

Transcription

Ja mam takie pytanie do Was. Czy Wy się nie orientujecie, czy można gdzieś zmienić format nagrywanej na przykład muzyki ze stacji jakiejś radiowej? Bo zauważyłem, że na przykład jak ja kopiuję jakieś pliki z radia, które nagrywałem dla testów, to u innego tego nie odtworzy. Przez inne to odtworzy. Nie wiem w jakim formacie nagrywa po prostu. I pytanie jest takie, czy to się da gdzieś zmienić, bo chciałbym, żeby nagrywało w MP3 jednak na przyszłości.

cinkciarzpl

#28 ·

Transcription

Dokładnej ścieżki Ci niestety Nie podam, bo i Obecnie jakoś Sansą mi Nie po drodze, przerzuciłem się Na telefon Całkowicie Chociaż mam jako zapasową MP3 Natomiast Na pewno coś takiego Jest możliwe O co pytasz Ja pamiętam, że kiedyś eksperymentowałem Trochę z tym Ze względu na te trzaski Które są raz na jakiś czas Kiedy się nagrywa Słabsze stacje Nie wiem czy wy też to zauważyliście Że jest coś takiego Że kiedy się nagrywa Dowolne radio Które Jest powiedzmy trochę słabsze To sygnał W sensie to Co jakiś czas są trzaski Kiedy Sygnał jest silny To są cichsze Kiedy jest słabszy Zaszumiony No to już są ewidentne trzaski Nawet kiedy trafimy na Pozycję anteny Która będzie optymalna Z punktu widzenia słuchacza To trzaski będą I no pamiętam Że myślałem, że to jest kwestia Być może pracy Kodeka czy czegoś takiego Że to jest F-Wave A tu MP3 I może jak się przystawi Z tego na drugie To coś to da Nic to nie dało Ale na pewno pamiętam Że coś tam zmieniałem Także kombinuj, kombinuj Może w ustawieniach nagrywania Czy coś

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

lukasz1993258

#29 ·

Transcription

Trzaski są, wiem o czym mówisz, bo te trzaski są, nie da się ich chyba nawet pozbyć, także przy silnej stacji, naprawdę silnej stacji, to aż tak tego nie słychać, ale przy takiej słabej to jest takie co jakiś czas, albo w inny sposób to jakoś działa, no niestety.

lukasz1993258

#30 ·

Transcription

Ja teraz pokażę o co tutaj chodziło poprzednikowi, który mówił o trzaskach w MP3. Ja teraz włączę radio i włączę w nie nagrywanie i zaraz zobaczycie co miał na myśli poprzednik mówiąc o tych trzaskach. To będzie jakaś tam stacja 87,9, to jest Meloradio, ale to jest najmocniejsza stacja jaką tu łapię, bo obecnie jestem w Bielsku. No ale mniejsza o to. Już Wam pokazuję w czym rzecz. Takie trzaski teraz słychać, nawet jak jeszcze nie ma nagrywania. Przychodzicie do służby. Ale my chcemy włączyć nagrywanie. Ale to lekko. I zaraz powinny być trzaski, bo już nagrywanie włączyłem. O! O! Słyszeliście? Teraz będzie jeszcze raz. I teraz będzie jeszcze raz. Tu Meloradio, po prostu miłego dnia. . O, a nie daj Boże, żeby zrobić, o, będzie jeszcze gorzej zaraz. Czekajcie, jeszcze raz. Celowo antenę tak obniżyłem, a właściwie kabel, no, wierzę, że było coś słychać, o, nawet jak wyłączę to, ją wyłączymy. Także. Także o to właśnie chodziło mojemu poprzednikowi, co do tej MP3-ki. Power off. Więc tak to właśnie wygląda. Przy bardzo silnej stacji, no, nie wiem, czy ta MP3-ka musiała to być przy bezpośrednim nadajniku z tej stacji, czy to ma wpływ na to, jaki jest długi kabel, bo obecnie ten kabel, z którego, że tak powiem, który potraktowałem jako antena i który jest podpięty pod głośnik i pod wejście słuchawek. Więc tak to właśnie wygląda. O to właśnie chodziło mojemu poprzednikowi. Tak jak mówiłem, no, zdarzały się sytuacje, jeżeli chodzi o tą MP3-kę, bo ja mam jeszcze jedną MP3-kę, która znacznie lepiej sobie z tym radzi i takich aż trzasków nie ma, jak w tej są trzaski. To przykładowo. Jeżeli chodzi o tą MP3-kę, którą właśnie teraz demonstrowałem tutaj i pokazywałem, no to jeżeli ja byłem w Częstochowie raz i wyłapałem RMF Max z Częstochowy, to gdy udało mi się ledwo, bo ledwo, zrobić tak, żeby to było w stereo, to wówczas były trzaski, ale mniej. Mniejsze takie, ale było tak, że zrywało w tym momencie stereo na ten czas, kiedy były te trzaski, potem się stereo jako tako pojawiało, no to także to w ten sposób wygląda. Tutaj natomiast, no, jeżeli chodzi o tą stację Meloradion jest często, no to stereo raz jest, raz nie ma, bo tutaj nadajnik jest Góra Szyndzielnia, więc, no nie wiem, no ma dużą moc ten nadajnik tej stacji, u mnie w Sosnowcu tą stację z Bielskiebie łapię i też katowicką łapię. Tutaj też jakoś się postarać, można to w tej MP3-ce się katowickie Meloradion złapie, ale trzask jest wtedy masakryczny wtedy. Jest bardzo masakryczny i, znaczy, coś tam łapię ledwo, bo ledwo, ale to mniej więcej to wam chciałem zademonstrować. No tak, żebyście wiedzieli dokładnie, co ma, co tutaj mój poprzednik miał na myśli. Właśnie mówiąc, że to trzaski słychać, no to tyle raczej, co chciałem wam pokazać i do usłyszenia.

lukasz1993258

#31 ·

Transcription

Prawdopodobnie znalazłem możliwość zlikwidowania trzasków. U mnie to działa, więc kto wie, czy ten kto nie ma tej mp3, czy u tego by to nie działało. Mianowicie wystarczy tylko zmienić format nagrywania z Live na mp3 i to znika. To taka chyba prostota. Także tyle. Dziękuję za uwagę.

Syntezator

#32 ·

Transcription

Witajcie, witajcie. Teraz parę słów ode mnie. Oczywiście posiadam Samsung Clip Plus 8GB z najnowszym ROG Boxem. Wcześniej nawet jedną już zajechałem, też Samsung Clip Plus 4GB. No po prostu coś jej tam padło i już nie wstało, no i niestety musiałem się pożegnać. I to prawdopodobnie nie był akumulator, tylko pewnie coś poważnego, bo nawet komputer jej nie wykrywał. Podejrzewam, że chyba płyta główna padła. Potem kupiłem sobie Samsung Clip Zip. Niestety 4GB, którą oddałem. No i teraz mam Samsung Clip Plus, chociaż w sumie żałuję, że tego Zipa oddałem, bo jakoś z wyglądem bardziej mi się podobał od Plusa. To wszystko, że praktycznie niczym się nie różniły, prócz kształtem niektórych przycisków. Ale wydawało mi się, że Zipka miała wyraźniejsze te przyciski, nieco jakoś tak różnicy wielkich dźwięków nie zauważyłem specjalnie. Co do czasu trzymania na baterii, to po ostatniej aktualizacji ROG Boxa, czyli jakoś rok temu, rzeczywiście jest poprawa. 20 godzin spokojnie jest w stanie wyciągnąć, więc to jest sporo. No i w ogóle, mając wcześniej do czynienia wyłącznie z jakimiś tam tyflosprzętami, pokrojem Majstona czy innych, czy takopodobnych rzeczy, lub jakimiś niskimi, jeszcze tańszymi odtwaraczami MP3, zinstalowawszy sobie ROG Boxa na sansie i posłuchawszy nie! No i co? No, byłem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczony, jak takie małe cudo potrafi fajnie grać. No i tak jakoś to dostało, więc czasem odpalę poczciwą sansę, bo i ROG Box może dla niektórych nieintuicyjny, dla mnie o dziwo jest bardzo intuicyjny i nie miałem żadnych problemów, żeby się nauczyć jego obsługi. Na pewno szybciej mi się uda włączyć taką małą sansę, niż... cokolwiek tam wyszukać na takim iPhone'ie, czy czymś podobnym. Nie wiem, może w Androidzie jest łatwiej. Trudno mi się wypowiadać. I mimo tego, że lubię iPhone'y za prostotę i taką... no jednak taki konserwatyzm w interfejsie, że wszystko gdzieś tam to raczej się ewoluuje, niż rewolucjonizuje, i to, że większość aplikacji wygląda podobnie, to mimo wszystko wgrywanie czegokolwiek przez iTunes'a doprowadza mnie do szału. I tego nie jest w stanie chyba zmienić nic. A dla Androida po pierwsze nie miałem okazji jakoś za dużo pokorzystać, a po drugie, no trochę aplikacji już zakupiłem w App Store'ze i tak trochę mi trudno by było. Powiem tak... O tak sobie przejść, zwłaszcza, że niektóre to nie były tanie aplikacje. Więc chyba na razie trzymam mnie tutaj w iOS, chyba, że dokupię sobie drugi telefon z Androidem. No ale tutaj odbiegliśmy od tematu. To znaczy się ja odbiegłem od tematu. No i na temat Sans'y moje opinie są jak najbardziej pozytywne. Polecam, jeżeli ktoś jeszcze ma okazję gdzieś dodać. Naprawdę fajny odtwarzacz, półręczny, malutki, z klipsem. Można przypiąć właśnie wszędzie, nie czuć go. A gra bardzo, bardzo fajnie.

lukasz1993258

#33 ·

Transcription

Ja tutaj mówiłem, chyba wspominałem, że ja do tej pory mam dwa odtwarzecze Samsa Clip Plus, tylko w jednym niestety jest wyłamany klips, ale oba działają bez żadnego problemu, mam już prawie rok. Co do Samsa Clip Zip, to ja tylko słyszałem dobrą też opinię odnośnie stacji radiowych, ale osobiście nigdy nie miałem ich w rękach, nie testowałem, nie sprawdzałem, nie wiem jak to wygląda, nawet nie wiem jak ona wygląda. A co do Samsa Clip Plus, to można nabyć na OLX, tak samo jak Zip można nabyć na OLX. Co jakiś czas ktoś tam jakieś ogłoszenie daje, bo już w sklepie tego się niestety po prostu nie kupi, niestety, no ale ja już mam te MP3, tak jak wspomniałem, rok i działają bez zarzutu po prostu, no tyle.

Syntezator

#34 ·

1 likes
Transcription

Tu pani, ja się zastanawiam, coś pan robił z tą nieszczęsną Samsung Clip Plus, żeś ten klips jej wyłamał.

Celtic1002

#35 ·

Transcription

Dzień dobry, a właściwie dzień dobry wieczór. Co do Sansy... Przez moje życie przetoczyły się dwie i niedługo będzie, mam nadzieję, przetatać się trzecia. Uważam, że jest najlepszy sprzęt do odtwarzania. Jaki kiedykolwiek miałam. Jest mała, poręczna, długo trzyma na baterii, gada, ma to co ja potrzebuję, czyli sliptimera, odtwarzanie losowe, przechodzenie między folderami. Korektor jakiś też ma, ale ja się nigdy w to nie bawiłam. Zasadniczo bardzo sobie cenię San... San... San Diski. I w ogóle świetnie, że ktoś wymyślił takie coś jak Rockbox i że to gada, bo to jest naprawdę coś i fajnie, że... Znaczy szkoda, że już tych Sans jest tak mało. W internecie. Ale... tak. Bardzo, bardzo fajny odtwarzacz.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#36 ·

Transcription

Coś tam poszło. Spokojnie zostało. Nie używamy niczego. Jeszcze mam kawę. Co do... jak to się nazywało... korektorów, czy jak się tam to zwie, też się tym nigdy nie bawiłem. Osobiście jakoś... nie wiem. Tak jakoś to wychodzi. Tak, no... szkoda. No, na razie masz ciepłe piwo. Szkoda, że ktoś... znaczy, dobrze, że ktoś to wymyślił, fakt. Dobrze, że ktoś to wymyślił, tylko szkoda, że to już jest nie do sprzedaży. Znaczy, nie ma tego na rynku. Bo... osobiście popieram. Tutaj poprzedniczkę. Bardzo dobrze, że ktoś to w ogóle wymyślił. Ja się przez przykładek dowiedziałem, że MP3-ka taka jest. No, ale niestety już jej nie ma w sprzedaży. Można ją tylko, jak wspomniałem, nabyć właśnie przez Ole X-a. A tam bardzo często ludzie wrzucają właśnie ogłoszenie, że sprzedadzą taką MP3-kę za stówę, 150, 80, 90. Ja raz kupiłem za... znaczy, jedną kupiłem prawie za 60. Działa. Dlatego mam dwie. Bo zdałem sobie właśnie sprawę z tego, że niestety, ale po prostu lepiej mieć dwie MP3-ki, tak na wszelki wypadek. Bo są różne sytuacje, a tamta poprzednia MP3-ka właśnie, którą miałem, niestety... Nie wiem, jak się to zrobiło, ja ją zapomniałam. Niestety, jakby to powiedzieć, padła nagle z przyczyn niezależnych ode mnie i już nigdy w życiu się nie włączyła. Więc poszła tam, gdzie jest jej miejsce, czyli kosz na śmieci. Pozdrawiam.

hryniek

#37 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, tak sobie pozwolę przywitać, no bo właśnie rozmawiamy o tym czymś, co mi tutaj generuje tło do tego posta. Tak, wywracaj się, dziewczy, wywracaj, jak tylko pragniesz, no ale zaczniemy od początku. Mam sobie to coś od roku 2014, no to będzie miało być ze 4 lata, już nie pamiętam od kiedy dokładnie, dawne czasy i nie warto się skupiać na przeszłości. I tak, no w połączeniu z rockboxem, który dla mnie jest bardzo ważny, to jest rockbox. To nie jest arcydziełem, no bo żeby upchać tyle funkcjonalności i w ogóle mowę do tak słabego urządzenia, który nie jest w stanie de facto obsłużyć syntezy, tylko tutaj jest wszystko generowane za pomocą sampli, które są po prostu odczytywane w skojarzeniu z tym, co mamy na ekranie. W takim dużym uproszczeniu. No, po prostu to jest coś. No, jak widzicie, teraz mam tutaj to podłączone do zestawu Techniksa, kablem AUX standardowym. Bateryjka jak na razie trzyma się, właśnie idzie to sobie z zasilania DC, tudzież stałego, czyli kolokwialnie mówiąc bateryjnego. No i generuje mi to muzyczkę. Gra to jak dla mnie nieźle, jest to w tej chwili bez żadnych ulepszeń, jedynie trochę korekcji dałem na wieży. Bateria rzeczywiście, jak tu syntezator wspomniał, po aktualizacji rockboxa, którą też robiłem gdzieś około roku temu, trzyma. Znaczy, przynajmniej z tego, co mi tu się dzieje. Znaczy, przynajmniej z tego, co mi tu się dzieje. Znaczy, przynajmniej z tego, co mi tu się dzieje. Ja Wam tutaj pokazuję. Jest te 20 godzin. Jest te 20 godzin. W jakim jest moja bateria stanie na pewno nie jest w najgorszym, no bo troszeczkę już tutaj nie działam sobie z nią. W jakim jest moja bateria stanie na pewno nie jest w najgorszym, no bo troszeczkę już tutaj nie działam sobie z nią. No to wszystko... ...ładnie. Jakby wkomponowuje się mój model używania... sprzętu stereo bo jakoś tak jakoś jednak wolę jakoś jednak ten telefon zawsze zabieram do posłuchania sobie muzyki no ale wiadomo, telefon zawsze będzie tej baterii brał więcej, zawsze jego obsługa będzie mniej wygodna no i przede wszystkim do tak jak ja tu chcę sobie podłączyć pod stereo, pod hi-fi nie jest to rozwiązaniem idealnym co tak to cicho gra znaczy ja już skończyłem, a już wiem że no nie jest idealne i ręka do góry kto mi znajdzie wygodniejsze rozwiązanie no oprócz wiadomo posiadania zewnętrznej karty z której byśmy mogli sobie odtworzyć zewnętrznego nośnika znaczy jakiego zewnętrznego nośnika znaczy nośnika, który mamy w komputerze muzykę tutaj mam no joystick, wszystko sobie ładnie działa chcę przełączyć, przełączam po prostu robi co ma robić gra dobrze a jak mi miłość dobiegała to mogę sobie poustawiać wszystko jak chcę, jak pragnę tylko troszkę wiedzy mam za mało na ten temat ja jakimś dźwiękowcem nie jestem ja musiałbym po prostu sobie poeksperymentować żeby dojść do tego co ile ja w ogóle mogę z tego sprzętu wyciągnąć co on mi może przenieść na ten sprzęt co mam no i no sami widzicie to wszystko nie jest takie takie, takie, takie, takie hop siup wiadomo mam tutaj opcje dla takich co nie chcą siedzieć tudzież bas mam opcje no jeżeli mam ochotę się pomęczyć całą korekcję jakieś przestrzenne dźwięki nieprzestrzenne i to wszystko no dzięki jakiemuś maleńkiemu procesorowi który za wiele to nie potrafi ale na pewno lepiej się spisuje niż niż oprogramowanie oryginalne które po pierwsze ma ogromne ograniczenia nałożone przez Unię Europejską dotyczące dotyczące głośności i no ten ona nie może dać na wzmacniacz tam powyżej iluś po drugie no jest czas dłuższy w porównaniu pracy na baterii w porównaniu z tym co mamy w oprogramowaniu oryginalnym ciekawe dlaczego no i no przede wszystkim mamy no dużo więcej funkcji no jest to wszystko zoptymalizowane to wiadomo wszystko musi być optymalizowane pod dany sprzęt i ale no powiem wam że działa to jak dla mnie stabilnie coś miałem powiedzieć i zapomniałem nie mogę zapauzować no więc mi chyba coś miłość chwilowo robiła bo jeszcze dzisiaj to mi się spać zasnąć mi się nie udało nie chcącym tak no i co i chyba będę się powoli z wami tym optymistycznym akcentem żegnał jeszcze chwilkę niech to sobie podziała no i do zobaczenia bo coś miałem powiedzieć nie wiem co i tyle do zobaczenia

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

hryniek

#38 ·

1 likes
Transcription

Hej, już po wysłaniu akurat, jak się wysłało, przypomniałem sobie, co ja miałem Wam powiedzieć. Otóż miałem Wam powiedzieć, że z tego, co pamiętam, musiałbym to sprawdzić dokładniej, ale powyżej 32 to my chyba nie obsłużymy kart, bo chyba po prostu już nie wiem, czy to ROCKBOX wymusza takie ograniczenia, czy to już jest ograniczenie sprzętowe. A może być też tak, że ROCKBOX może więcej pozwalać, niż jest to jakby zadeklarowane w oryginalnym oprogramowaniu dostarczanym z tym urządzonkiem. Swoją drogą, tak sobie z ciekawości przeszukam fora elektroniczne. Tak, ja się lubię. Ja lubię działać sobie w różnych rzeczach i po prostu z ciekawości mnie ciekawi, czy byłoby w razie padu baterii możliwe dobranie czegoś jako zamiennika. Ja wiem, że ja sobie tego sam nie zrobię, ale ja wiem, że ludzie to są hardkory i ja jestem też jednym z tych hardkorów i po prostu... Nawet jeżeli czegoś nie mogę zrobić, to ja lubię wszystko wiedzieć dla własnej wiedzy, jak co obejść, jak zrobić wszystko po taniości, bo tak jest to po prostu i ciekawe, i interesujące, i zawsze jest to jakieś doświadczenie. No i chyba tym razem... Tym razem już się pożegnaję na dobre, pozdrawiam i życzę dobrej nocy, to znaczy miłego dnia, przepraszam, no bo to ja przecież muszę sobie dobrej nocy życzyć, nie?

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

lukasz1993258

#39 ·

Transcription

Nie, no to ja Ci powiem w chrynku w ten sposób, że co do akumulatora w MP3, możesz się tam dowiedzieć, czy w ogóle taka możliwość jest, ale niestety takiej możliwości chcąc nie chcąc nie ma, bo to coś jest wybudowane, a nie sądzę, żeby tą MP3 dało się w jakiś sposób odtworzyć, bo niestety, ale ona jest, że tak powiem, sklejona i nic się z tym nie da w ogóle zrobić, a poza tym ja nawet nie wiem, czy w ogóle byłaby taka możliwość dostania takiego akumulatora. Akumulatora gdzieś, biorąc już pod uwagę to, że niestety tych MP3 nie ma w, nie ma już w sprzedaży, więc też niestety to trzeba tam brać pod uwagę. Natomiast co do wykrywania różnych, różnej pojemności kart, to potem, powiem w ten sposób, że tak, mi też wykrywa karta 32, 32-gigową. Ktoś mi kiedyś powiedział, ja tutaj nie wiem, ile w tym jest prawdy, bo ja sam tego nie miałem jak zweryfikować, nie sprawdzałem tego, więc mogę tutaj powiedzieć to, co słyszałem, słyszałem, słyszałem, słyszałem. że ponoć, komuś chyba wykryło właśnie 64-gigową kartę, ale ja naprawdę nie jestem w stanie tego ani potwierdzić, ani już zweryfikować, więc mówię tylko to, co ja usłyszałem, jeżeli chodzi o to, tak. I teraz na przykład następna sprawa też jest tego typu, że słyszałem, że zasadniczo, powinno być tak, że MP3-ka taka powinna wykrywać tylko do 16-giga kartę właśnie pamięci, że 32-gigowa karta nie ma prawa ponoć wejść do tej MP3-ki. Tak słyszałem. Właśnie. Że największa pojemność to ponoć tylko 16-ka powinna być. Właśnie. Co do ROG Boxa, też sobie ten program chwalę, bo naprawdę, jak na swoje możliwości, i właściwie jakie on możliwości daje, to naprawdę, jak na też takie małe urządzonko, to naprawdę bardzo świetnie się to sprawuje. Bardzo świetnie, naprawdę. A to najważniejsze jest w tym wszystkim to, że ta MP3-ka jest po prostu taka mała, można ją sobie gdzieś przypiąć, słuchaweczki na uszy, i można sobie spokojnie iść i słuchać. Także też uważam, że naprawdę takie małe urządzonko jest bardzo w niektórych sytuacjach przydatne, więc naprawdę. No i chyba z mojej strony jak na razie tyle. Jak mi się coś jeszcze przypomni, to też się tutaj odezwę. No bo chyba na razie też nic nie mam do powiedzenia. No to tyle. Dziękuję.

hryniek

#40 ·

1 likes
Transcription

Dla mnie nie ma możliwości, możliwość zawsze jest, to tylko jakby zależy od inwencji twórczej i czy my potrafimy rozłożyć coś tak, żeby nam nie wybuchło, czy też nie, pytanie też czy jest to opłacalne, to jest drugie pytanie, no ale ludzie generalnie potrafią sobie nawet baterie rozłożyć i ogniwa wymienić, no załóżmy. No pięciokrotnie mniejszą cenę niż, no kupimy sobie to oryginalnie i tylko programują elektronikę i potrafi im to działać, więc.

Poprzednia 2 / 8 Następna