Ok, ja raczej wydaję na umiejętności typu granie na danym instrumęcie, ale dzięki za radę.
Hehe, a autokar sypialny?
A sprzęt sceniczny?
Za co kupisz?
Senter San
Fantazmo, fenksy za kaskę. Senter, mi chodzi raczej o xp. Tak z ciekawości jak z mieszkaniami, opłaca się to to kupować? Ps: czy próbowaliście kiedyś strzelać do kogoś xd?
Tak, w mieszkaniu możesz upuścić wiele przedmiotów, bo wszystkiego, co kupisz nie uniesiesz i będziesz musiał wkońcu gdzieś je opuścić, aby zrobić miejsce innym.
Senter San
Sory że tak pytam, ale czy opłaca się kupić domek? Bo jak widzę później nietrzeba płacić chyba.
No wiadomo, to znacznie lepsza opcja.
Senter San
To idem się zaopatrzać w chatkę.
A tak swoją drogą, po przyjmujcie kochani zaproszenie na imprezę premierową, bo jakieś gwiazdy z Nowego Yorku przyjeżdżają chyba dwunastego i zapraszają więkrzość lokalnych celebrytów z Warszawy!
Senter San
A są jakieś korzyści z tego tak z ciekawości?
Domy są za realną kasę, bo za kredyty, ale się opłacają. XP radzę ładować w inteligencję, bo bez niej nie napiszesz dobrej piosenki, ani się nie nauczysz żadnej umiejętności na maxa.
Hmm,a w pewnym miejscu było za ile było by to w kasce tej growej.
Nie da się za kasę z gry kupić domu.
Domek za kasę w grze, ale przede wszystkim kasa realna, to znaczy kredyty. Tak hybrydowo jest to zrobione.
INFP
A i pod żadnym pozorem nie ładuj kredytów w kasę w grze (chodzi o ten zastrzyk 10000 do kupienia za kredyty), to się zupełnie nie opłaca. Lepiej kupić jakiś item, sprzedać na forum itd.
INFP
Albo jak masz dużo kasy, tej wirtualnej z gry, to możesz kupić za nią kredyty i później domek.
Ciekawe czy ta moja martwa już postać posiada jezscze cokolwiek, bo przedmioty niby są przypisane do nazwiska... :)
INFP
Kiedyś przepadały, a teraz zostają, i wszystko czego się nauczyłeś też.
Nie ładować XP w umiejętności, to zdecydownie marnacja xp!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
dokładnie tak.
Najpierw na max inteligencja, a potem np muzykalnośc jeśli zamierzasz pisać utwory.
Zręczność i siła też nie są potrzebne. To już na wyższym poziomie gdy korzystasz z jakichś wydarzeń scenicznych, ale na początku bardzo zbędne. Kondycja daje mniejsze spadki zdrowia, więc tez nie jest zbyt priorytetowa w świecie muzycznym. Głos i wygląd na dalszy plan. A do muzykalności dobrze byłoby najpierw miec umiejętności do dobrego tworzenia tych utworów, bo bez skilli i tak wyjdą takie sobie.
INFP