Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1321 Julitka
Moje dzieciątko zostało poczęte 28 maja. Wieci może, jak obliczyć termin dokładniejszy niż 6 tygodni?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1322 djsenter
Tak, to właśnie miałem na myśli
#1323 longshoot
a w którym trymestrze jesteś? i ile jest z dziewięciu tygodni?
#1324 Julitka
Jestem w trzecim trymestrze i w dziewiątym miesiącu. Oj, Longshoot, nie miało się WDŻ, czy co?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1325 longshoot
tylko tobie to pokazuje
#1326 longshoot
nikt inny nie może tego sprawdźić.
#1327 longshoot
no to jak jest 9 z 9 to się powinno urodzić w niedziele czy poniedziałek.
#1328 Adasadula
Mam do was pytanko: generalnie zatrudniłem się gdzieś, ale w dzienniku tego niewidać. Co zrobić żebym mógł pracować tudzież zarabiać?
#1329 fantasma467
Wypłatę dostaje się w piątki. Nie musisz ustawiać priorytetu chodzenie do pracy.
#1330 Adasadula
Ok, fenks
#1331 fantasma467
Jeśli potrzebujesz teraz trochę kasy na jakieś zakupy to daj znać, i przypomnij jak się nazywasz a wyślę kogoś z mojej rodziny i ci da.
#1332 Julitka
Napisałeś "semestrze" i "tygodni" zamiast miesięcy, stąd mój wpis @Longshoot.
#1333 Adasadula
Tak, kaska by się przydała, mój nick jak tutaj, Adasadula. Głównie na książki by się przydało.
#1334 fantasma467
Wyszukiwarka nie znajduje nikogo takiego.
#1335 djsenter
Bo to nick, a nie imie w grze pewnie :D
#1336 longshoot
no tak, Szybko odrazu poprawiłem ten semestr :D
#1337 Adasadula
Jak chodzi o moje imie, to:
Tomasz Michniewicz
#1338 fantasma467
Właśnie, chodziło mi o imię i nazwisko postaci.
#1339 longshoot
no to Tomek :D radze ci wydawać punkty doświadczenia na rozwinięcie inteligencji na maksa na początek. Pozwoli ci to uczyć się umiejętności szybciej itd.
#1340 fantasma467
OK Tomasz, dostałeś kaskę. Powodzenia w karierze i miłej zabawy w świecie Popmundo.