EltenLink

#1301 fantasma467

Na przykład na stronie Warszawy jest kilka linków to takich.

2022-06-07 17:38

#1302 Julitka

O, dzięki za info!

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-06-07 19:05

#1303 Julitka

Czy w domach otwartych można przebywać bez ograniczeń? Czy to tak wypada?

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-06-07 19:13

#1304 Kasia

tak. Zazwyczaj ci co je zostawili już nie żyją, np Danuta Nowak, albo Bogusz V. Zawsze można też spróbować napisać do kogoś, kto ma prywatny dom i poprosić o kod dostępu. Nasza bezpieczna przystań długi czas była otwarta dla wszystkich, ale zostawiali rozpiernicz wszędzie gdzie się dało i potem te rzeczy trzeba było zbierać i wyrzucać, bo np ich właściciele nowi gracze odchodzili na tamten świat :D

W życiu trzeba tylko grać w popmundo.
2022-06-07 20:16

#1305 Kasia

Hej, czy ktoś chce zaproszenie na domówkę do Filipa? Jeśli tak to napiszcie do niego na popie. Będzie alko, jointy, jakieś żarcie, rozgryweczki w domu i sporo innych atrakcji.

W życiu trzeba tylko grać w popmundo.
2022-06-28 19:27

#1306 djsenter

A kiedy to?

Senter San
2022-06-28 19:28

#1307 djsenter

Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.

Senter San
2022-07-01 21:11

#1308 Adasadula

Ja szczerze chyba tego niekumię xd, nieumiem tam rozwinąć postaci, ktoś mi może powie co mogę zrobić po stworzeniu postaci, co by mi w jakiś sposób ułatwiło dalszą grę, lub jakieś wskazówki?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-07-01 21:49

#1309 djsenter

Ćwicz umiejętności związane z twoim gatunkiem muzycznym i twoją rolą w zespole, czy to podstawy śpiewu czy jakiegoś akordeonu.
Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.

Senter San
2022-07-01 22:45

#1310 Adasadula

Dzięki za pomoc, chyba się trochę w to pobawię

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-07-02 10:56

#1311 Julitka

O Ty cholero jedna, pustkę w brzuchu sobie zapełniasz mną? Ty draniu! Never more!
-- (djsenter):
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.

--

2022-07-02 11:27

#1312 djsenter

Nazwałbym to oświeceniem, :D

Senter San
2022-07-03 09:10

#1313 Julitka

Nazywaj sobie jak chcesz. Zapchajdziurą nie będę.
Bądź dużym chłopcem.

2022-07-03 10:38

#1314 Adasadula

No, trochę poćwiczyłem i zdobyłem trochę umiejętności. Dałem Chuowy koncert, ale w pewnym momęcie było nawet dobrzy

2022-07-03 19:37

#1315 djsenter

To wszystko wymaga cierpliwości i pielęgnacji, łącznie z tworzeniem idealnego planu występu.
Daj temu czas.
PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.

Senter San
2022-07-03 19:40

#1316 fantasma467

Minimalnie 4 tygodnie na przód wystarczy. A maksymalnie to już kiedy się chce.

Edytowano 2022-07-04 16:32

#1317 Adasadula

Kochani mam duży problem: jak do cholerki przeciągnąć jakieś pole na plan występu? Czy jest to dostępne?

2022-07-04 19:30

#1318 djsenter

Tak, jest wersja uproszczona dosłownie jak klikniesz w projektanta występów, jest tam link

Senter San
2022-07-04 19:32

#1319 fantasma467

Kliknij w projektanta, następnie przycisk dodaj nowe wydarzenie, i tam masz do wyboru wydarzenie, przedmiot i utwór.

2022-07-05 11:26

#1320 Julitka

Ale najpierw chyba musi wybrać "Uproszczony plan występów", czy coś, jeżeli ma te pola.

2022-07-05 11:48