Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1301 fantasma467
Na przykład na stronie Warszawy jest kilka linków to takich.
#1302 Julitka
O, dzięki za info!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1303 Julitka
Czy w domach otwartych można przebywać bez ograniczeń? Czy to tak wypada?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1304 Kasia
tak. Zazwyczaj ci co je zostawili już nie żyją, np Danuta Nowak, albo Bogusz V. Zawsze można też spróbować napisać do kogoś, kto ma prywatny dom i poprosić o kod dostępu. Nasza bezpieczna przystań długi czas była otwarta dla wszystkich, ale zostawiali rozpiernicz wszędzie gdzie się dało i potem te rzeczy trzeba było zbierać i wyrzucać, bo np ich właściciele nowi gracze odchodzili na tamten świat :D
#1305 Kasia
Hej, czy ktoś chce zaproszenie na domówkę do Filipa? Jeśli tak to napiszcie do niego na popie. Będzie alko, jointy, jakieś żarcie, rozgryweczki w domu i sporo innych atrakcji.
#1306 djsenter
A kiedy to?
#1307 djsenter
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
#1308 Adasadula
Ja szczerze chyba tego niekumię xd, nieumiem tam rozwinąć postaci, ktoś mi może powie co mogę zrobić po stworzeniu postaci, co by mi w jakiś sposób ułatwiło dalszą grę, lub jakieś wskazówki?
#1309 djsenter
Ćwicz umiejętności związane z twoim gatunkiem muzycznym i twoją rolą w zespole, czy to podstawy śpiewu czy jakiegoś akordeonu.
Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.
#1310 Adasadula
Dzięki za pomoc, chyba się trochę w to pobawię
#1311 Julitka
O Ty cholero jedna, pustkę w brzuchu sobie zapełniasz mną? Ty draniu! Never more!
-- (djsenter):
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
--
#1312 djsenter
Nazwałbym to oświeceniem, :D
#1313 Julitka
Nazywaj sobie jak chcesz. Zapchajdziurą nie będę.
Bądź dużym chłopcem.
#1314 Adasadula
No, trochę poćwiczyłem i zdobyłem trochę umiejętności. Dałem Chuowy koncert, ale w pewnym momęcie było nawet dobrzy
#1315 djsenter
To wszystko wymaga cierpliwości i pielęgnacji, łącznie z tworzeniem idealnego planu występu.
Daj temu czas.
PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.
#1316 fantasma467
Minimalnie 4 tygodnie na przód wystarczy. A maksymalnie to już kiedy się chce.
#1317 Adasadula
Kochani mam duży problem: jak do cholerki przeciągnąć jakieś pole na plan występu? Czy jest to dostępne?
#1318 djsenter
Tak, jest wersja uproszczona dosłownie jak klikniesz w projektanta występów, jest tam link
#1319 fantasma467
Kliknij w projektanta, następnie przycisk dodaj nowe wydarzenie, i tam masz do wyboru wydarzenie, przedmiot i utwór.
#1320 Julitka
Ale najpierw chyba musi wybrać "Uproszczony plan występów", czy coś, jeżeli ma te pola.