Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 66 / 74 Następna

fantasma467

#1301 ·

Na przykład na stronie Warszawy jest kilka linków to takich.

Julitka

#1302 ·

O, dzięki za info!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Julitka

#1303 ·

Czy w domach otwartych można przebywać bez ograniczeń? Czy to tak wypada?

Kasia

#1304 ·

tak. Zazwyczaj ci co je zostawili już nie żyją, np Danuta Nowak, albo Bogusz V. Zawsze można też spróbować napisać do kogoś, kto ma prywatny dom i poprosić o kod dostępu. Nasza bezpieczna przystań długi czas była otwarta dla wszystkich, ale zostawiali rozpiernicz wszędzie gdzie się dało i potem te rzeczy trzeba było zbierać i wyrzucać, bo np ich właściciele nowi gracze odchodzili na tamten świat :D

Kasia

#1305 ·

1 likes
Hej, czy ktoś chce zaproszenie na domówkę do Filipa? Jeśli tak to napiszcie do niego na popie. Będzie alko, jointy, jakieś żarcie, rozgryweczki w domu i sporo innych atrakcji.

djsenter

#1307 ·

Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
Senter San

Adasadula

#1308 ·

Ja szczerze chyba tego niekumię xd, nieumiem tam rozwinąć postaci, ktoś mi może powie co mogę zrobić po stworzeniu postaci, co by mi w jakiś sposób ułatwiło dalszą grę, lub jakieś wskazówki?

djsenter

#1309 ·

Ćwicz umiejętności związane z twoim gatunkiem muzycznym i twoją rolą w zespole, czy to podstawy śpiewu czy jakiegoś akordeonu.
Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.
Senter San

Adasadula

#1310 ·

Dzięki za pomoc, chyba się trochę w to pobawię

Julitka

#1311 ·

O Ty cholero jedna, pustkę w brzuchu sobie zapełniasz mną? Ty draniu! Never more!
-- (djsenter):
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.

--

djsenter

#1312 ·

Nazwałbym to oświeceniem, :D
Senter San

Julitka

#1313 ·

Nazywaj sobie jak chcesz. Zapchajdziurą nie będę.
Bądź dużym chłopcem.

Adasadula

#1314 ·

No, trochę poćwiczyłem i zdobyłem trochę umiejętności. Dałem Chuowy koncert, ale w pewnym momęcie było nawet dobrzy

djsenter

#1315 ·

To wszystko wymaga cierpliwości i pielęgnacji, łącznie z tworzeniem idealnego planu występu.
Daj temu czas.
PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.
Senter San

fantasma467

#1316 ·

Edytowano
Minimalnie 4 tygodnie na przód wystarczy. A maksymalnie to już kiedy się chce.

Adasadula

#1317 ·

Kochani mam duży problem: jak do cholerki przeciągnąć jakieś pole na plan występu? Czy jest to dostępne?

djsenter

#1318 ·

Tak, jest wersja uproszczona dosłownie jak klikniesz w projektanta występów, jest tam link
Senter San

fantasma467

#1319 ·

Kliknij w projektanta, następnie przycisk dodaj nowe wydarzenie, i tam masz do wyboru wydarzenie, przedmiot i utwór.

Julitka

#1320 ·

Ale najpierw chyba musi wybrać "Uproszczony plan występów", czy coś, jeżeli ma te pola.
Poprzednia 66 / 74 Następna