Na przykład na stronie Warszawy jest kilka linków to takich.
tak. Zazwyczaj ci co je zostawili już nie żyją, np Danuta Nowak, albo Bogusz V. Zawsze można też spróbować napisać do kogoś, kto ma prywatny dom i poprosić o kod dostępu. Nasza bezpieczna przystań długi czas była otwarta dla wszystkich, ale zostawiali rozpiernicz wszędzie gdzie się dało i potem te rzeczy trzeba było zbierać i wyrzucać, bo np ich właściciele nowi gracze odchodzili na tamten świat :D
1 likes
Hej, czy ktoś chce zaproszenie na domówkę do Filipa? Jeśli tak to napiszcie do niego na popie. Będzie alko, jointy, jakieś żarcie, rozgryweczki w domu i sporo innych atrakcji.
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce.
Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety.
A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi!
Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
Ja szczerze chyba tego niekumię xd, nieumiem tam rozwinąć postaci, ktoś mi może powie co mogę zrobić po stworzeniu postaci, co by mi w jakiś sposób ułatwiło dalszą grę, lub jakieś wskazówki?
Ćwicz umiejętności związane z twoim gatunkiem muzycznym i twoją rolą w zespole, czy to podstawy śpiewu czy jakiegoś akordeonu.
Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.
Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.
O Ty cholero jedna, pustkę w brzuchu sobie zapełniasz mną? Ty draniu! Never more!
-- (djsenter):
--
-- (djsenter):
--
No, trochę poćwiczyłem i zdobyłem trochę umiejętności. Dałem Chuowy koncert, ale w pewnym momęcie było nawet dobrzy
To wszystko wymaga cierpliwości i pielęgnacji, łącznie z tworzeniem idealnego planu występu.
Daj temu czas.
PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.
Daj temu czas.
PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.
Edytowano
Minimalnie 4 tygodnie na przód wystarczy. A maksymalnie to już kiedy się chce.
Kochani mam duży problem: jak do cholerki przeciągnąć jakieś pole na plan występu? Czy jest to dostępne?
Tak, jest wersja uproszczona dosłownie jak klikniesz w projektanta występów, jest tam link
Kliknij w projektanta, następnie przycisk dodaj nowe wydarzenie, i tam masz do wyboru wydarzenie, przedmiot i utwór.