tak. Zazwyczaj ci co je zostawili już nie żyją, np Danuta Nowak, albo Bogusz V. Zawsze można też spróbować napisać do kogoś, kto ma prywatny dom i poprosić o kod dostępu. Nasza bezpieczna przystań długi czas była otwarta dla wszystkich, ale zostawiali rozpiernicz wszędzie gdzie się dało i potem te rzeczy trzeba było zbierać i wyrzucać, bo np ich właściciele nowi gracze odchodzili na tamten świat :D
Hej, czy ktoś chce zaproszenie na domówkę do Filipa? Jeśli tak to napiszcie do niego na popie. Będzie alko, jointy, jakieś żarcie, rozgryweczki w domu i sporo innych atrakcji.
Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce. Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety. A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi! Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
Ja szczerze chyba tego niekumię xd, nieumiem tam rozwinąć postaci, ktoś mi może powie co mogę zrobić po stworzeniu postaci, co by mi w jakiś sposób ułatwiło dalszą grę, lub jakieś wskazówki?
Ćwicz umiejętności związane z twoim gatunkiem muzycznym i twoją rolą w zespole, czy to podstawy śpiewu czy jakiegoś akordeonu. Przechodź samouczki, one wszystko ci wyjaśnią i będziesz miał za nie jeszcze nagrody czy punkty doświadczenia.
O Ty cholero jedna, pustkę w brzuchu sobie zapełniasz mną? Ty draniu! Never more! -- (djsenter): Moi drodzy, Żaneta złamała mi serce. Myślałem, że weźmiemy ślub, ale najwidoczniej ma ona inne priorytety. A ja, właśnie zaczynam odczuwać łaskotanie motyli w brzuchu na widok Zosi! Dałem jej dzisiaj kartkę walentynkową, a z Żanetą to koniec.
To wszystko wymaga cierpliwości i pielęgnacji, łącznie z tworzeniem idealnego planu występu. Daj temu czas. PS. Jak będziesz sobie organizował światowe tournee, polecam rezerwować występy na bardzo odległe daty, żeby jak najwięcej ludzi kupiło bilety.