Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 55 / 74 Następna

fantasma467

#1081 ·

No to już chyba zabierał sie ze mną nie będzie. A to dlatego, że chciałam zostawić go w domu i wyłączyłam
śledzenie mnie. Niestety z powrotem śledzić mnie nie może bo nie mamy VIPa. Może i lepiej, że nie będę
targać go po świecie? Hmmmmm

Kasia

#1082 ·

Ale tam gdzieś jest napisane, że jak się tydzień nie interaktuje z dzieckiem, to relacje zanikają

Julitka

#1083 ·

O matko, będziecie się musieli godzić w gabinecie terapeuty! :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

fantasma467

#1084 ·

Ja z moim interaktuję, a nawet jak pojadę w trasę to gram po 3 lub 4 koncerty i robię kilka dni przerwy
więc mój bobas bardzo się nie ztęskni, hehe.

Kasia

#1085 ·

Te bobasy wcale za nami nie tęsknią. To jest najsmutniejsze. Ciągle tylko kochają swoje zabawki. A mamusię
i tatusia to już nie. Buuu

fantasma467

#1086 ·

Właśnie, powinni dodać wpis: kocham moją mamusię, jest fajna.

anorcia

#1087 ·

Milanek z nami jeździ. A za 8 dni skończy roczek. Ostatnio jak się odprężał w salonie przesłuchiwała
go policja. Ciekawe co im powiedział haha

Kasia

#1088 ·

Mamusia i tatuś pojechali na koncerty i zostawili mnie w domu z kotem.

anorcia

#1091 ·

Hmm. Wybór jest duży tych imion, ale ciężko się zdecydować. Milanek chyba od początku miał mieć tak na
imie

anorcia

#1092 ·

To jest trochę lewe. Zaczęłam rodzić, a po spotkaniu z doktorem mogę wypisać się ze szpitala. Zależy
mi, żeby być na koncercie w Chicago, więc zarezerwowałam samolot, bo mój zespół odjechał w siną dal zostawiając
mnie w bulach hehhe. Mam nadzieję, że nie urodzę w samolocie. Syneczku. Poczekaj jeszcze troche. Nie
spiesz się na ten ziemski padół łez

Julitka

#1093 ·

Nie no weź, damy radę bez Ciebie! Jeden koncert z "Niedostatecznie" nie przesądzi sprawy! :)

anorcia

#1094 ·

Nie wątpię, że dacie radę, ale skoro już zarezerwowałam bilet sobie i Milankowi to najwyżej w Chicago
się do szpitala przyjmę

Julitka

#1095 ·

O matko, a jak biedactwo będzie chore, bo Ty za długo będziesz rodzić?

Kasia

#1096 ·

Halo! Alicjo. Zaciskaj nogi i nie przyj, bo udusisz dziecko. Jezus Maria, jak ja dzisiaj będę grał i
śpiewał. Kiedy moja żona rodzi, w locie, w samolocie.

anorcia

#1097 ·

Możejak urodzę w samolocie to dziecko będzie mieć darmowe bilety do końca życia haha

Kasia

#1098 ·

Ja wiem. To będzie tak.

Zespół muzyczne trio zjawia się na scenie, ale Alicja Janus pada pod nogi publiczności, wydając jednym
mocnym parciem na świat potomka. Ale tłum wciąż chce więcej

Julitka

#1099 ·

Dobreeee! :):)

fantasma467

#1100 ·

hahahahaha dobre. Chyba raczej w samolocie nie urodzisz, za to po przylocie od razu wylądujesz w szpitalu.
Poprzednia 55 / 74 Następna