Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#741 ninka
no zobaczymy jak moja carmen :D
#742 Kasia
A mojej Emmy umysł jest pusty i czuje się, jak by jej życie nie iało sensu. Bo nie spodobało mi się to
the great heist, no i na nią nie wchodziłam, więc w szpitalu leży. Ale się nad nią zlitowałam, weszłam,
rozwinęłam ją no i jak wyjdzie, to postara sie dojechać haha. Zatrudnię ją potem gdzieś i będzie mi
kase oddawać. :D znaczy węgrzynowi
#743 ninka
no hm szkoda, że nie można jej dać do zespołu
#744 anorcia
Kiedyś Janessa łapała stopa chyba ze 2 dni, ale nie wyszło jej. Pewnie dlatego, że akurat z więzienia
wyszła i stała na tej autostradzie nagusieńka jak nowo narodzone niemowle haha xd
#745 ninka
a nie to moja ania łapie od razu :D w pełnym ubraniu hahahahahaaa biedactwo :D :D:D
#746 anorcia
Moja teraz też ubrana, więc może jej się uda
#747 ninka
a no może może, ale, że jj nikt nie zgwałcił ?D
#748 anorcia
Może wyglądała jak jeden wielki pasztet xdd
#749 fantasma467
Hej, dzięki za zaproszenie na premierę. Oczywiście będę. Klikłam by mnie przeniosło automatycznie.
#750 ninka
może, może.
#751 fantasma467
Ktoś rozumie turecki i mógłby mi przetłumaczyć, bo google robi to niezrozumiale
Ajdar Oduncu mówi: Single ve albümler sali gunleri yayinlanir.Cd siparislerinin tam olmasi icin bana minumum 3 gün onceden gondermeyi unutmayin.Ayni sehirde 2 fabrikam var fakat fabrikadan kac cd siparis ederseniz edin oyunun nakliyat suresi 2 gün.
2017-11-26
Ajdar Oduncu mówi: Merhaba arkadaslar,
Maksimum satiş,siralama,populerlik icin 28 gunde bir single 112 gunde bir album cikartmaya lutfen dikkat edin.
#752 fantasma467
po cholerę podpisywałam kontrakt z Turkami, teraz mam za swoje.
#753 ninka
hahahaaaaaaaaa padłam, a jak tłumaczy google
#754 fantasma467
Tak, że prawie nic z tego nie kapuję.
#755 fantasma467
Dobra już więcej rozumiem. Tłumaczyłam przez dodatek do nvda, i sądziłam, że bazuje na silniku google
translate, ale chyba nie, bo teraz przetłumaczyłam w google i jest lepiej, choć i tak nie wszystko.
#756 ninka
hm ja tłumaczyłam eltenem i że za 2 dni będziesz miała płyty czy coś
#757 fantasma467
Tak i że we wtorki są dostarczane i mam nie zapomnieć 3 dni wcześniej, ale czego nie zapomnieć? Zamówienia
partii, czy co?
#758 fantasma467
Wklejam tłumaczenie z google
Ajdar Oduncu mówi: Single i albumy są publikowane we wtorki, proszę nie zapomnij wysłać mi 3 dni wcześniej, aby zamówienia na CD były kompletne Mam dwie fabryki w mieście, ale zamówiłem kilka płyt z fabryki.
26.11.2017
Ajdar Oduncu mówi: Cześć przyjaciele,
Uważaj na album z pojedynczą 112-gauge przez 28 dni, aby uzyskać maksymalną sprzedaż, ranking, popularność.
#759 ninka
hn no to3 dni ewcześniej musisz zamówić płyty, bo ma tylko dwie fabryki produkujące je
#760 Kasia
Tak. Ja też pierwszą część tłumaczenia tak zrozumiałam.