Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 17 / 74 Next

Celtic1002

#321 ·

No dobra, ksiażka przeczytana, umiejętności się ćwiczą, ale od drugiej gwiazdki, krzyczy, że pomoc by
się przydała, no to skąd ja mam sobie tę pomoc wytrzasnąć? :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kasia

#322 ·

Ja mam to samo. Tylko, że w seksie mam 3,5 gwiazdki. Ćwiczę niby te umiejętność, ale on też w dzienniku
krzycy, że potrzebuje pomocy, xd

Celtic1002

#323 ·

Słuchajcie, podjęłam wywzwanie, żeby wyjść z tą samą osobą na miasto trzy razy, ale jak to zrobić? W
sensie, jak ja mam ją zaprosić? To chodzi o to miłe, teoretycznie, spotkanie, czy jeszcze coś innego?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kasia

#324 ·

o to właśnie

djsenter

#325 ·

Warto poszukać innego uniwersytetu, który uczy pewnych umiejętności na zaawansowanym poziomie.
A ty Kasu użyj dopalacza umiejętności? pomocna rzecz.
Senter San

Kasia

#326 ·

uzylam, dlatego mam 3,5 gwiazdki. a dalej ni hu hu

djsenter

#327 ·

hmm, pomógłbym, ale ja sam mam seks2 albo 2,5
Senter San

Celtic1002

#328 ·

W adnym z uniwersytetów nie ma tego, czego szukam, bo jedne albo w ogóle nie oferują kursów, albo nie
ma wcale. Może w innym mieście, ale trochę słabo, żeby w innym mieście sobie uniwerka szukać.

Anna Frankowska

djsenter

#329 ·

niestety, trzeba sie poświęcić;xd
Senter San

Kasia

#330 ·

to ja zapiergwieżdżam do chicago uczyć się seksa z popperem, nago

ninka

#331 ·

jaa teez to może trójkącik?

djsenter

#332 ·

Tak, w ogóle to niby jest tajemnica zawodowa, ale powiem wam, że na więkrzości lekcji będziemy się zajmować
praktyką a nie teorią.
Ponadto, Ninka dostanie dostęp do mojej tajnej bazy, a tam udziele jej kilka naprawdę przyjemnych lekcji,
tak nieoficjalnie.
Senter San

Kasia

#333 ·

Najpierw będzie chicagowskie alst, minute, potem Ice-cream in Warsw, :D

djsenter

#334 ·

mmm, icecream?
Czemu nie?

tylko pamiętajcie, że kobiety mają pierwszęstwo więc wy zaczynacie.

Senter San

ninka

#335 ·

przyjemnych lekcji czekaj Krzysiu czy ty masz to co użyłeś tylko raz z Alą jeszcze?

djsenter

#336 ·

Niewykluczona jest też zabawa o lekko masochistycznym podłożu jeżeli któraś z was tego zapragnie.
Mam tu namyśli bicz i takie sprawy.
Senter San

ninka

#337 ·

o no proszę proszę nie wiad\iałam, że potrafisz być brutalny xdd

Kasia

#338 ·

mam. Jeszcze 5 sztuk

ninka

#339 ·

oo to daj carrowi vbo kto wie, kto wie xd

djsenter

#340 ·

Nienoo, one są niepotrzebne, tylko psują zabawe.
A apropo brutalności, podkreśliłem przecież, że taka zabawa będzie tylko wtedy kiedy któraś z uczennic
tego zapragnie.
Senter San
Poprzednia 17 / 74 Next