Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#841 DJGraco
A mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź :D, bo nie wiem o jakie narzędzia główne chodzi XD
#842 Paulinux
Piszę sobie maturę rozszerzoną z polskiego i był tam wiersz o tytule "Chciałabym, z tobą poszedłszy". A że czytałam to w wordzie i poruszyłam myszką, to wyszło chciałabym... narzędzia główne
#843 DJGraco
Wiem wiem, że to zbitka, tylko sobie żartowałem.
#844 Paulinux
To żart nie wyszedł, bo wyjaśniłam :/
#845 misiek
lol2
--Cytat (daszekmdn):
Co u Astenki?
Coś dziwnego jak mój pierwszy track.,.. :D
--Koniec cytatu
#846 daszekmdn
Tymczasowe pliki oraz moment na którym kończę czytać książki zaznaczam zawsze jako ogoneczek.
W książce więc wyszło:
Ogoneczek moim zdaniem... :D
#847 die Konto zarchiwizowane
--Cytat (pajper):
Kto zna Debiana ten wie, że przy zalogowaniu w konsoli wyświetla się tekst:
Debian GNU/Linux comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY, to the extent permitted by applicable law.
A kto zna NVDA w terminalu ten wie, że czasem potrafi on sobie kilka linijek tekstu przeskoczyć.
I tak właśnie usłyszałem radosne:
Debian GNU/Linux comes with ABSOLUTELY NO MAIL.
--Koniec cytatu
czekaj, to ty masz debiana na jakieś VMce czy jak ty tam urzywasz NVDA? A i morzesz mi powiedzieć jakim skrutem moge przejść do konsoli z unity w ubuntu12.04? wiem rze to to przestarzale ale vinux 4.0 ma espeakupa a vinux 5.1 go nie ma dlatego
#848 Paulinux
Skacz i lecąc w dół pozwól, by wyrosły Ci różne różnosci Staspa
#849 Elanor
Dobre! xd
#850 Paulinux
Godzinę później z gęstej mgły wyłoniła się łódź ratunkowa. Wszyscy pobiegli na jej spotkanie, wznosząc radosne okrzyki. Elten2 betatesty
#851 Paulinux
Jeeezuu. Auaa, ile teraz będzie Eltenowych wkrętów?
— Tato — powiedziałem — głęboko przeżyłem
twoją chorobę.
Obecna moderacja. Pomogła mi przyjrzeć się sobie i dystansowi, jaki stwarzałem między nami, i zrozumieć wreszcie, jak bardzo cię kocham.
#852 Julitka
Moderacja cieszy się, że działa terapeutycznie na kogokolwiek! :D
--Cytat (Paulinux):
Jeeezuu. Auaa, ile teraz będzie Eltenowych wkrętów?
— Tato — powiedziałem — głęboko przeżyłem
twoją chorobę.
Obecna moderacja. Pomogła mi przyjrzeć się sobie i dystansowi, jaki stwarzałem między nami, i zrozumieć wreszcie, jak bardzo cię kocham.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#853 Paulinux
W państwie Srebrnego Szczytu panował potężny król Patyk III, który miał żonę, z domu pannę Słoiczek, a na imię jej Tasiemka. Mieli oni córkę śliczną, którą nazywali "Śmieszne przypadki screenreaderów".
Autentyk
#854 Elanor
O nieee!
#855 daszekmdn
Opinia obecna w naukach politycznych, humanistycznych, ekonomii i filozofii, mówi, że człowiek jest człowiekowi wilkiem. Że jesteśmy z natury źli. To Twoja odpowiedź... :D
#856 Elanor
Hahahaha! Wiedziałam, jaką sygnaturkę sobie ustawić.
#857 daszekmdn
Tylko nie sprzedam, kupię... :D
#858 pajper
Z serii blog Elanor vs niestabilne łącza:
Więc znajdę, pobiegnę i zginie mi znowu,
lecz już się nie zmartwię, bo znajdę na nowo,
błąd.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#859 DJGraco
Oooo, Pajper mistrzowskie! Wreszcie natrafiłem tu na coś fajnego.
#860 daszekmdn
Przyspieszyć nowy polski serwer teamtalka. :D
Sygnaturka VS program:
Dowidzenia! Elten brak odpowiedzi... :D