Piszę sobie maturę rozszerzoną z polskiego i był tam wiersz o tytule "Chciałabym, z tobą poszedłszy". A że czytałam to w wordzie i poruszyłam myszką, to wyszło chciałabym... narzędzia główne
--Cytat (pajper): Kto zna Debiana ten wie, że przy zalogowaniu w konsoli wyświetla się tekst: Debian GNU/Linux comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY, to the extent permitted by applicable law. A kto zna NVDA w terminalu ten wie, że czasem potrafi on sobie kilka linijek tekstu przeskoczyć. I tak właśnie usłyszałem radosne: Debian GNU/Linux comes with ABSOLUTELY NO MAIL.
--Koniec cytatu czekaj, to ty masz debiana na jakieś VMce czy jak ty tam urzywasz NVDA? A i morzesz mi powiedzieć jakim skrutem moge przejść do konsoli z unity w ubuntu12.04? wiem rze to to przestarzale ale vinux 4.0 ma espeakupa a vinux 5.1 go nie ma dlatego
Jeeezuu. Auaa, ile teraz będzie Eltenowych wkrętów? — Tato — powiedziałem — głęboko przeżyłem twoją chorobę. Obecna moderacja. Pomogła mi przyjrzeć się sobie i dystansowi, jaki stwarzałem między nami, i zrozumieć wreszcie, jak bardzo cię kocham.
Moderacja cieszy się, że działa terapeutycznie na kogokolwiek! :D --Cytat (Paulinux): Jeeezuu. Auaa, ile teraz będzie Eltenowych wkrętów? — Tato — powiedziałem — głęboko przeżyłem twoją chorobę. Obecna moderacja. Pomogła mi przyjrzeć się sobie i dystansowi, jaki stwarzałem między nami, i zrozumieć wreszcie, jak bardzo cię kocham.
W państwie Srebrnego Szczytu panował potężny król Patyk III, który miał żonę, z domu pannę Słoiczek, a na imię jej Tasiemka. Mieli oni córkę śliczną, którą nazywali "Śmieszne przypadki screenreaderów". Autentyk
Opinia obecna w naukach politycznych, humanistycznych, ekonomii i filozofii, mówi, że człowiek jest człowiekowi wilkiem. Że jesteśmy z natury źli. To Twoja odpowiedź... :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P