No nie, ale to już było przegięcie. Chodzę po zalogowanych użytkownikach, żeby sprawdzić, czy jest ktoś, do kogo mogłabym napisać i tak przewijam i skleił mi się status z nazwą użytkownika, wyszło: Pates: Jeśli ktoś chce Paulinux
Mój własny stary wpis VS sygnaturka... Yyyy? Doobre mał! Mał, to kot w J. Chińskim. Nie delektowałem się nigdy kotem, ejj, Elten, co ty insynułujesz? xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Może to nie przypadek screanreadera dokładnie, ale zgrała się data wpisu z ilością: 10.06.2019 08:38 38/38 Czy to nie piękne, że są aż 3 takie same liczby? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
w czasach starej anki z acapeli każdy kontakt z tą syntezą przyprawiał mnie o ból głowy nigdy nie było wiadomo co zachwilę ryknie! przemiła Ania jak mi przeczytała YAMAHA to myślałem że dostanę zawału SKYPE to już klasyk a nie daj boże kiedy napisano sound czy foundation
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
Halo tu mazowsze ówio tak mówio zocha swego czasu poinformowała mnie o wydaniu nowego kiernela oświeciła mnie że program dostał łatkie a na ipadzie z uporem twierdziła do pewnego momentu jest okiej --Cytat (łysy): Skoro to nie mazowiecka to jaka? W jakimś regionie napewno zamieniają kę na kię i odwrotnie. Wydawało mi się, że tak mówią w Płocku i okolicach, dlatego powiedziałem mazowiecka.
--Koniec cytatu
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.