Internat. Co i jak?
Wróć do W szkole i w pracy.#201 Julitka
@Nuno Hahahahahaha, no nie wierzę. xdddd Llolll, dorabianie ideologii do własnych teorii lewel master widzę. Taaaa, łódzka bursa na Iksińskiej w ogóle na 123% wie, że na ul. Dziewanny i jeszcze w Laskach w Izabelinie to jest taki internat, w którym robi się, a może i się nie robi, to i to. xdddd
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#202 mucha
teraz różne ograniczenia mogą wynikać z cowid. NIe wiem skąd bierzecie takie rzeczy ale uczyłem się w internacie 4 lata dla widzących i napewno nie wyglądało to tak jak to co niektóży przedstawiają
#203 denis333
Ja też czasem się nad tym zastanawiam.Byłem co prawda przez 2 lata, ale żadnego gnębienia czy też patologii nie doświadczyłem. mam wrażenie, że niektórzy piszą tak dla zasady, żeby coś lub kogoś zjechać. Ewentualnie zyskać rozgłos.
#204 grzegorzm
Myślę, że każdy w miarę pisze o swoich doświadczeniach, inna sprawa, że przenoszenie swoich nieraz przykrych doświadczeń na to, że taka jest reguła i we wszystkich internatach jest tragicznie mija się z prawdą.
#205 mucha
ale w tak drastyczne warunki w bursie jakie ktoś tu opisywał to nie chce mi się wierzyć, zczegoś to musi wynikać
#206 Julitka
To nie są warunki drastyczne. To są zaledwie warunki półsurowe. :p
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#207 Julitka
@Mucha Skontaktować Cię, skoro nie wierzysz? :p
#208 mucha
ne trzeba
#209 Monia01
To ja miałam zdecydowaie lepsze warunki ;D
🇺🇦 🇵🇱