W szkole i w pracy.

Internat. Co i jak?

Started by sanklip 209 posts last post 4 years ago Page 11 of 11

#201 5 likes

@Nuno Hahahahahaha, no nie wierzę. xdddd Llolll, dorabianie ideologii do własnych teorii lewel master widzę. Taaaa, łódzka bursa na Iksińskiej w ogóle na 123% wie, że na ul. Dziewanny i jeszcze w Laskach w Izabelinie to jest taki internat, w którym robi się, a może i się nie robi, to i to. xdddd
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#202 1 like

teraz różne ograniczenia mogą wynikać z cowid. NIe wiem skąd bierzecie takie rzeczy ale uczyłem się w internacie 4 lata dla widzących i napewno nie wyglądało to tak jak to co niektóży przedstawiają

#203 1 like

Ja też czasem się nad tym zastanawiam.Byłem co prawda przez 2 lata, ale żadnego gnębienia czy też patologii nie doświadczyłem. mam wrażenie, że niektórzy piszą tak dla zasady, żeby coś lub kogoś zjechać. Ewentualnie zyskać rozgłos.

#204 1 like

Myślę, że każdy w miarę pisze o swoich doświadczeniach, inna sprawa, że przenoszenie swoich nieraz przykrych doświadczeń na to, że taka jest reguła i we wszystkich internatach jest tragicznie mija się z prawdą.

#205 1 like

ale w tak drastyczne warunki w bursie jakie ktoś tu opisywał to nie chce mi się wierzyć, zczegoś to musi wynikać

#206 2 likes

To nie są warunki drastyczne. To są zaledwie warunki półsurowe. :p

#207 2 likes Edited

@Mucha Skontaktować Cię, skoro nie wierzysz? :p

ne trzeba

#209 2 likes

To ja miałam zdecydowaie lepsze warunki ;D
🇺🇦 🇵🇱