Pozostałe gry

gry na androida

Założony przez balteam 109 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 5 z 6

a mnie to jakoś znudzio. Ciągle tylko budujesz, i budujesz. nie ma żadnych porażek.

A ja zastanawiam się co zrobić z tymi, co mają po 2 umiejętności.

Najgorsze, że nie widzę na liście wszystkich moich mieszkańców, tylko tych, którzy aktualnie szukają pracy.

a dobra, to pokasujcie ten oftop, bo myślałem, że te stw to na andka chociaż
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Gra ktoś czynnie w Quizwanie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja. A ty? Jak chcesz moznaby zagrac
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

No pewnie, że tak.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Mój nick to michalsoko87.

Mi quizwanie w nowej wersji nie zbyt działa, kategorie są przyciskami niezaetykietowanymi, a nie chciało mi sięz okiem kogoś prosić o czytanie co to jest i etykietowanie samemu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dlatego mam starą.

mi w starej wyskakiwało okienko abym pobrał nową i nie dało się tego anulować.

Zamknij grę i odpal od nowa.

No jak z 20 razy tak zrobiłem to pomogło, ale gdzieś na jedną rozgrywkę, także szkoda zachodu.

Nie wiem- u mnie to info pojawia się raz dziennie.

Ja dziś trochę grałam w True Football. To manager na Androida.

Oo. Nie ma wersji na Ios?