a mnie to jakoś znudzio. Ciągle tylko budujesz, i budujesz. nie ma żadnych porażek.
ale fajnych ludzi mam w gildii
A ja zastanawiam się co zrobić z tymi, co mają po 2 umiejętności.
Najgorsze, że nie widzę na liście wszystkich moich mieszkańców, tylko tych, którzy aktualnie szukają pracy.
na dole strony masz takie coś jak plus grafika mieszkańcy
a dobra, to pokasujcie ten oftop, bo myślałem, że te stw to na andka chociaż
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Gra ktoś czynnie w Quizwanie?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja. A ty? Jak chcesz moznaby zagrac
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No pewnie, że tak.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mój nick to michalsoko87.
Mi quizwanie w nowej wersji nie zbyt działa, kategorie są przyciskami niezaetykietowanymi, a nie chciało mi sięz okiem kogoś prosić o czytanie co to jest i etykietowanie samemu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dlatego mam starą.
mi w starej wyskakiwało okienko abym pobrał nową i nie dało się tego anulować.
Zamknij grę i odpal od nowa.
No jak z 20 razy tak zrobiłem to pomogło, ale gdzieś na jedną rozgrywkę, także szkoda zachodu.
Nie wiem- u mnie to info pojawia się raz dziennie.
Ja dziś trochę grałam w True Football. To manager na Androida.
Oo. Nie ma wersji na Ios?