gry na androida
Wróć do Pozostałe gry#61 kokos
ale niezbyt dostępne na androida na IOS to jest super dostępne a wiem bo gram w to
#62 misiek
Kokos- Celtic tribes. Jak z dostępnością na Androidzie nie wiem, bo już w to dawno nie gram.
#63 kokos
terz grałem na IOS
#64 balteam
kolejna gra na androida, nazywa się pogromcy, jest to gra w której zabijamy przeciwników, klimat fantasy, trochę jak bitefight, mi się nie podoba jakoś specjalnie, ale kto chce niech pogra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.avenger.gamepl&hl=pl
#65 denis333
Dzięki. własnie sprawdzam.
#66 kacper10
grałem, i powiem tyle. Nudne to to i jakoś nie specjalnie kreatywne moim zdaniem
#67 nuno69
Taka typowa klikanka, jak wszystko od Over Mobile. Ale powiem wam ze to ma popularnosc. Dziala nawet na sieciach 2G wiec do tras zagranicznych w sam raz
#68 kacper10
ale trzeba się na telu zajebiście dużo na machać xd
#69 balteam
Bo ja wiem... Chyba bez konta premium maszz ograniczoną liczbę walk a potem pewnie musisz czekać całyd zień na odnowienie się mocy czy czegoś takiego?
#70 nuno69
Ja gralem, wpirw na poczciwej nokii C5, potem na iPhonie i pfff z tym systemem, a potem jeszcze na Androidzie. Na Nokii najlepiej sie gralo
#71 kacper10
chyba tak nie pamiętam dokładnie bo grałem w to jakieś 2 lata temu
#72 nuno69
Nie, po 25 walkach na arenie, 3 fabularnych musisz czekac 2 godziny na odnowienie.
#73 fantasma467
Nudy, coś jak zombie czas apokalipsy. Czyli szkoda czasu.
#74 nuno69
Da, dokladnie :(. Nie ma dobrych gier! Ani na iOS, ani na Android ani na WIndows, mac, na Linux! Na nic! :(. MUDy to najlepsze co mamy
#76 denis333
@kacper10 w punkt. Nie ma chyba drugiej tak rozbudowanej gry jak stw właśnie. I nie ma to już naprawdę znaczenia, w czym została ona napisana. Dla mnie mogła być inawet uszyta z materiału wykorzystywanego w skarpetkach. Liczy się fakt, iż działa, i zapewnia rozrywkę. Wracając do tematu. Pograłem sobie w pogromców, znajdując przy okazji drugiego zabij nudę o imieniu Odlotowe wierzowce. Naszym zadaniem jest tutaj rozwijać swój budynek, zatrudniać pracowników, sprzedawać i kupować produkty. Klikacz jak każda inna gra tego developera, ale tutaj przynajmniej treść jest moim zdaniem ciekawsza.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.happytowers.gamepl
#77 kacper10
gram w odlotowe wieżowce! czasochłonna i nudna ale czasami zaglądam
#78 balteam
stw to co, star wars?
Chodzi wam o muda tak?
#79 denis333
Nie. Survive the wild. Jest nawet wątek tutaj na forum.
#80 kacper10
@denis333 no i wciągnąłem się w te odlotowe wieżowce!