Jak reagują na was osoby niewidome
Wróć do Środowisko niewidomych#141 magmar Konto zarchiwizowane
Moderacjo, wpis 139 jest pomówieniem i spekulacją. Ja za podobne pomówienie - za to,że wyraziłam głośno podejrzenie, że użytkowniczka Agnieszka to multikonto użytkowniczki Gadaczki dostałam ostrzeżenie. Proszę o reakcję.
#142 piecberg
Hahahhahaha. Agnieszka znowu leje wodę. To wspaniała cecha. Pisać tak żeby nie napisać nic.
#143 piecberg
Magmar od moderacji co najwyżej dostaniesz bana, więc nie masz co apelować. Ja apelowałem o usunięcie z grona moderatorów monstricka z oczywistych powodów i zostałem zbanowany przez jaśnie wielmożnego prezesa za nienawiść na tle narodowościowym. Informatyk pajper za politykę się wziął.
#144 magmar Konto zarchiwizowane
Skoro masz takie zapędy na trenera mentalnego, doradcę zawodowego itd. tym bardziej powinnaś się ujawnić.
Każdy taki trener pokazuje swoje referencje.
Możesz tego nie wiedzieć, a zatem uświadamiam.
-- (agnieszka):
Skoro Magmar tak naciskasz na informacje z mojej strony jak do pewnych rzeczy dojść, myślę, że istotny jest wybrany przez nas cel. Zamiast szukać wątków na forum w których można rozpocząć kolejną awanturę korzystniej szukać zleceń pracy. Zamiast powtarzać posty o tej samej treści lepiej powtarzać inną czynność, mianowicie wysyłanie CV :)
--
#145 agnieszka Konto zarchiwizowane
@Magmar nie napisałam, że nie masz pracy, ale skoro już tak naciskałaś na to jak można dojść do pewnych rzeczy to postanowiłam ci odpisać :)
#146 magmar Konto zarchiwizowane
Miło, że tak mądrze doradzasz, szkoda tylko, że to nie idzie w parze z wiarygodnością.
#147 agnieszka Konto zarchiwizowane
Warto mieć na uwadze, że każdy ma swoje potrzeby :) :) Nie każdy musi wrzucać materiały ilustrujące aktywność o której pisze :) Jako czytelniczka, szczerze mówiąc, często pomijałam takie linki, gdy wątek był typowo informacyjny.
#148 magmar Konto zarchiwizowane
Nie chce mi się cytować innych, już to zrobiłam wcześniej.
Paniętaj bodziec budzi reakcję, A skoro tak lubisz czytać, akurat w tym wątku sporo się możesz dowiedzieć a propos tematu hiehie.
#149 agnieszka Konto zarchiwizowane
Fajny jest ten podział na NINBR. Grupa informacyjna to jedno, towarzyska stanowi oddzielne miejsce. Jest to wygodne rozwiązanie.
#150 magmar Konto zarchiwizowane
A jednak spędzasz swój cenny czas właśnie tu NA ELTENIE w wątku, który nie jest informacyjny.
.
-- (agnieszka):
Fajny jest ten podział na NINBR. Grupa informacyjna to jedno, towarzyska stanowi oddzielne miejsce. Jest to wygodne rozwiązanie.
--
#151 agnieszka Konto zarchiwizowane
To nic, przecież przejrzeć z ciekawości sobie można. Chodzi o to, by mieć na uwadze te różne podejścia. Jedni opiszą wszystko, ze szczegółami, całą swoją przeszłość wyłożą i ok. Inni natomiast odpowiedzą krótko w stylu: nie, ja tak nie mam, nie znam tego zjawiska i też to jest w porządku :)
#152 magmar Konto zarchiwizowane
Dobrze wiesz,że nie o to chodzi.
Skoro masz humanistyczne zacięcie to oznacza, że potrafisz czytać ze zrozumieniem.
#153 agnieszka Konto zarchiwizowane
Dlamnie właśnie o to chodzi :) Odpowiadają mi takie miejsca dla nas, umożliwiające zasięgnięcie języka :) Rozumiem też różnorodność podejść, więc wszystko jest dla mnie na odpowiednim miejscu :)
#154 magmar Konto zarchiwizowane
Czyli tylko brać,
Gratuluję podejścia!
-- (agnieszka):
Dlamnie właśnie o to chodzi :) Odpowiadają mi takie miejsca dla nas, umożliwiające zasięgnięcie języka :) Rozumiem też różnorodność podejść, więc wszystko jest dla mnie na odpowiednim miejscu :)
--
#155 magmar Konto zarchiwizowane
Sorry, nie tylko brać.
Do tego jeszcze dewaluować tych, od których się bierze.
Jak reagują niewidomi na taką postawę?
Zostawiam to pytanie otwarte, hiehie.
Możepóźniej się wypowiem.
#156 biedrona333
drogie panie nie kłućcie się
#157 magmar Konto zarchiwizowane
To wymiana poglądów droga Anno.
Damom nie przystoi się kłócić.
#158 grzegorzm
Agnieszka: To jest jakieś pierdu, pierdu. Mnie w sumie nie interesuje co robisz, jak robisz i z kim pracujesz, ale to zwyczajnie głupie pisać, że coś się robi, ale nikt nie wie co. Przecież pewnie nie jest to jakaś wielka tajemnica. Co szkodzi na pisać brałam udział w tym czy innym konkursie, festiwalu czy nie wiem teleturnieju?
Tak to traci się sporo na wiarygodności. Chyba, że zależy ci tylko na pozyskiwaniu informacji a nic od siebie to spoko, ale też przez rużne osoby może być to dziwnie postrzegane.
#159 misiek
A może Agnieszka jest tajnym szpiegiem?
#160 agnieszka Konto zarchiwizowane
@GrzegorzM kwestia tego, czy ktoś pyta, bo jest autentycznie zainteresowany. Wówczas mamy różne możliwości, a najczęściej obecnie stosowane to po prostu machnięcie priva. Inna jest sytuacja, gdy ktoś na ciebie wjeżdża tylko dlatego, że masz inne doświadczenia. Pisanie w stylu: "skoro taka jesteś mądra udowodnij, pokaż nam, a ocenimy" na prawdę nie poprawia atmosfery na forum i nie wiem po co wogóle konstruować takie wypowiedzi. Szansa, że ktoś po takim komentarzu, mającym na celu personalny przytyk rzeczywiście opisze dokładniej są zerowe, a szkodzą projektowi.