Jak reagują na was osoby niewidome
Back to Środowisko niewidomych#141 magmar Archived
Moderacjo, wpis 139 jest pomówieniem i spekulacją. Ja za podobne pomówienie - za to,że wyraziłam głośno podejrzenie, że użytkowniczka Agnieszka to multikonto użytkowniczki Gadaczki dostałam ostrzeżenie. Proszę o reakcję.
#142 piecberg
Hahahhahaha. Agnieszka znowu leje wodę. To wspaniała cecha. Pisać tak żeby nie napisać nic.
#143 piecberg
Magmar od moderacji co najwyżej dostaniesz bana, więc nie masz co apelować. Ja apelowałem o usunięcie z grona moderatorów monstricka z oczywistych powodów i zostałem zbanowany przez jaśnie wielmożnego prezesa za nienawiść na tle narodowościowym. Informatyk pajper za politykę się wziął.
#144 magmar Archived
Skoro masz takie zapędy na trenera mentalnego, doradcę zawodowego itd. tym bardziej powinnaś się ujawnić.
Każdy taki trener pokazuje swoje referencje.
Możesz tego nie wiedzieć, a zatem uświadamiam.
-- (agnieszka):
Skoro Magmar tak naciskasz na informacje z mojej strony jak do pewnych rzeczy dojść, myślę, że istotny jest wybrany przez nas cel. Zamiast szukać wątków na forum w których można rozpocząć kolejną awanturę korzystniej szukać zleceń pracy. Zamiast powtarzać posty o tej samej treści lepiej powtarzać inną czynność, mianowicie wysyłanie CV :)
--
#145 agnieszka Archived
@Magmar nie napisałam, że nie masz pracy, ale skoro już tak naciskałaś na to jak można dojść do pewnych rzeczy to postanowiłam ci odpisać :)
#146 magmar Archived
Miło, że tak mądrze doradzasz, szkoda tylko, że to nie idzie w parze z wiarygodnością.
#147 agnieszka Archived
Warto mieć na uwadze, że każdy ma swoje potrzeby :) :) Nie każdy musi wrzucać materiały ilustrujące aktywność o której pisze :) Jako czytelniczka, szczerze mówiąc, często pomijałam takie linki, gdy wątek był typowo informacyjny.
#148 magmar Archived
Nie chce mi się cytować innych, już to zrobiłam wcześniej.
Paniętaj bodziec budzi reakcję, A skoro tak lubisz czytać, akurat w tym wątku sporo się możesz dowiedzieć a propos tematu hiehie.
#149 agnieszka Archived
Fajny jest ten podział na NINBR. Grupa informacyjna to jedno, towarzyska stanowi oddzielne miejsce. Jest to wygodne rozwiązanie.
#150 magmar Archived
A jednak spędzasz swój cenny czas właśnie tu NA ELTENIE w wątku, który nie jest informacyjny.
.
-- (agnieszka):
Fajny jest ten podział na NINBR. Grupa informacyjna to jedno, towarzyska stanowi oddzielne miejsce. Jest to wygodne rozwiązanie.
--
#151 agnieszka Archived
To nic, przecież przejrzeć z ciekawości sobie można. Chodzi o to, by mieć na uwadze te różne podejścia. Jedni opiszą wszystko, ze szczegółami, całą swoją przeszłość wyłożą i ok. Inni natomiast odpowiedzą krótko w stylu: nie, ja tak nie mam, nie znam tego zjawiska i też to jest w porządku :)
#152 magmar Archived
Dobrze wiesz,że nie o to chodzi.
Skoro masz humanistyczne zacięcie to oznacza, że potrafisz czytać ze zrozumieniem.
#153 agnieszka Archived
Dlamnie właśnie o to chodzi :) Odpowiadają mi takie miejsca dla nas, umożliwiające zasięgnięcie języka :) Rozumiem też różnorodność podejść, więc wszystko jest dla mnie na odpowiednim miejscu :)
#154 magmar Archived
Czyli tylko brać,
Gratuluję podejścia!
-- (agnieszka):
Dlamnie właśnie o to chodzi :) Odpowiadają mi takie miejsca dla nas, umożliwiające zasięgnięcie języka :) Rozumiem też różnorodność podejść, więc wszystko jest dla mnie na odpowiednim miejscu :)
--
#155 magmar Archived
Sorry, nie tylko brać.
Do tego jeszcze dewaluować tych, od których się bierze.
Jak reagują niewidomi na taką postawę?
Zostawiam to pytanie otwarte, hiehie.
Możepóźniej się wypowiem.
#156 biedrona333
drogie panie nie kłućcie się
#157 magmar Archived
To wymiana poglądów droga Anno.
Damom nie przystoi się kłócić.
#158 grzegorzm
Agnieszka: To jest jakieś pierdu, pierdu. Mnie w sumie nie interesuje co robisz, jak robisz i z kim pracujesz, ale to zwyczajnie głupie pisać, że coś się robi, ale nikt nie wie co. Przecież pewnie nie jest to jakaś wielka tajemnica. Co szkodzi na pisać brałam udział w tym czy innym konkursie, festiwalu czy nie wiem teleturnieju?
Tak to traci się sporo na wiarygodności. Chyba, że zależy ci tylko na pozyskiwaniu informacji a nic od siebie to spoko, ale też przez rużne osoby może być to dziwnie postrzegane.
#159 misiek
A może Agnieszka jest tajnym szpiegiem?
#160 agnieszka Archived
@GrzegorzM kwestia tego, czy ktoś pyta, bo jest autentycznie zainteresowany. Wówczas mamy różne możliwości, a najczęściej obecnie stosowane to po prostu machnięcie priva. Inna jest sytuacja, gdy ktoś na ciebie wjeżdża tylko dlatego, że masz inne doświadczenia. Pisanie w stylu: "skoro taka jesteś mądra udowodnij, pokaż nam, a ocenimy" na prawdę nie poprawia atmosfery na forum i nie wiem po co wogóle konstruować takie wypowiedzi. Szansa, że ktoś po takim komentarzu, mającym na celu personalny przytyk rzeczywiście opisze dokładniej są zerowe, a szkodzą projektowi.