Poszukujesz jakiejś książki? To jest miejsce, w którym możesz poprosić o nią innych użytkowników. Pamiętaj jednak o kilku zasadach. 1. W tym wątku zadajemy tylko pytanie i doprecyzowujemy przy okazji najlepiej od razu czy chodzi nam o ebooka, audiobooka czy jaką tam inną formę sobie życzycie, o której nie pomyślałam. 2. Z dostawcą książki zmawiamy się w wiadomościach prywatnych. Każdy link do książki czy załącznik ją zawierający umieszczony w tym wątku będzie usuwany z uwagi na przepisy mówiące, że wersje elektroniczne książek nieodpłatnie można udostępniać tylko między osobami niewidomymi i słabowidzącymi. 3. Offtopy będą usuwane bez ostrzeżeń. 4. Kiedy pytanie stanie się nieaktualne, EDYTUJEMY! nasze pytanie, dodając na początku słowo "nieaktualne". To ułatwi życie przede wszystkim szukającemu, ale i nam też, bo w dłuższej perspektywie nieaktualne wpisy będą usuwane.
Poszukuję książki Jana Nowaka "Polska z oddali. Wojna w eterze – wspomnienia 1956-1976" najlepiej w txt, jeśli nie ma w żadnej wersji cyfrowej to czy jest w analogowej?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Hejka. A ja poszukuję "Bestiariusz słowiański" Autorstwa Pawła Zycha i Witolda Wargasa. Obojętnie w jakim formacie, byleby dobrze przepisana, z polskimi znakami itd. Dzięki.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Hej ludkowie drodzy. Przygarnę serię "Miecz prawdy" Terrego Goodkinga, gdyby ktoś miał to prszę po podzielenie się.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Dzień dobry. Poszukuję książki: Kierunek Targowica. Polska 2005 -2015 autor:Wojciech Roszkowski. Format - najlepiej audiobook, ale tekstówką też nie pogardze. Pozdrawiam M
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Witam. Poszukuję książki Pt. Wędrówka na zachód nie wiem jak tego pisarza się pisze jedni piszą wu-cheng inni wu czeng inni wufeng ale gdy by ktoś miał w txt w znośnej wersji bez elchaczków i euro to będę wdzięczny no i jeszcze z polskimi znakami bo to co dostałem od przyjaciela z jednej googlegrupy czytać się nie da.
poszukuję: Doyle Brunson's super system 2 w jakimśformacie tekstowym do pobrania, z archiwe.org średnio mi pasuje,bo nie mogę tłumaczyć tekstu, bo sięzaznaczyć nie da, a czasami to życie ułatwia.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.