Poszukuję książki
Back to Literatura#1 Zuzler
Poszukujesz jakiejś książki? To jest miejsce, w którym możesz poprosić o nią innych użytkowników. Pamiętaj jednak o kilku zasadach.
1. W tym wątku zadajemy tylko pytanie i doprecyzowujemy przy okazji najlepiej od razu czy chodzi nam o ebooka, audiobooka czy jaką tam inną formę sobie życzycie, o której nie pomyślałam.
2. Z dostawcą książki zmawiamy się w wiadomościach prywatnych. Każdy link do książki czy załącznik ją zawierający umieszczony w tym wątku będzie usuwany z uwagi na przepisy mówiące, że wersje elektroniczne książek nieodpłatnie można udostępniać tylko między osobami niewidomymi i słabowidzącymi.
3. Offtopy będą usuwane bez ostrzeżeń.
4. Kiedy pytanie stanie się nieaktualne, EDYTUJEMY! nasze pytanie, dodając na początku słowo "nieaktualne". To ułatwi życie przede wszystkim szukającemu, ale i nam też, bo w dłuższej perspektywie nieaktualne wpisy będą usuwane.
Miłego korzystania!
#2 daszekmdn
Poszukuję książki Jana Nowaka "Polska z oddali. Wojna w eterze – wspomnienia 1956-1976" najlepiej w txt, jeśli nie ma w żadnej wersji cyfrowej to czy jest w analogowej?
#3 fantasma467
Ma ktoś i mógłby się podzielić? Szukam Roberto Constantini Trylogia Zła.
#4 DJGraco
A ja szukam książkę najlepiej e-book Eva Idbotson Pies i jego chłopiec czy jakoś tak.
#5 dariusz.1991 Archived
Szukam pierwszej części cyklu Jakuba Ćwieka Grimm City w wersji elektronicznej. Drugą posiadam.
#6 daszekmdn
Wątpię, ale zapytam:
Ma ktoś? Było jakieś przełożenie na PL?
Spycraft: The Secret History of the CIA's Spytechs, from Communism to al-Qaeda
#7 Paulinux
Ale powiedz mi, kto jest autorem?
#8 daszekmdn
W zasadzie nawet nie wiem...
#9 zegarmistrz
Hej, poszukuję książki Tomasza Lisa umżeć za Gdańsk, jak by ktoś miał to mógł by podesłać?
#10 sanklip
Hejka.
A ja poszukuję "Bestiariusz słowiański"
Autorstwa Pawła Zycha
i Witolda Wargasa.
Obojętnie w jakim formacie,
byleby dobrze przepisana, z polskimi znakami itd.
Dzięki.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#11 kacper10
hej, szukam książki jacka oakley'a zawodowcy, zależy mi żeby to był pdf. ma ktoś coś takiego i może się podzielić?
#12 misiek
Witam. Posiada ktoś książkę: Paktofonika Przewodnik krytyki politycznej?
#13 lwica
WItajcie. Ma ktoś książke "Ten jeden rok", autorstwa Gayle Forman? Poszukuje wyłącznie wersji tekstowej. POzdrawiam. :-)
#14 Kat
Hej ludkowie drodzy. Przygarnę serię "Miecz prawdy" Terrego Goodkinga, gdyby ktoś miał to prszę po podzielenie się.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#15 magmar Archived
Dzień dobry. Poszukuję książki:
Kierunek Targowica. Polska 2005 -2015
autor:Wojciech Roszkowski.
Format - najlepiej audiobook, ale tekstówką też nie pogardze. Pozdrawiam M
#16 Zuzler
Elo, współadminy, może by tak usuwać to, co już nieaktualne?
#17 rafalko112
Witam. Poszukuję książki Pt. Wędrówka na zachód nie wiem jak tego pisarza się pisze jedni piszą wu-cheng inni wu czeng inni wufeng ale gdy by ktoś miał w txt w znośnej wersji bez elchaczków i euro to będę wdzięczny no i jeszcze z polskimi znakami bo to co dostałem od przyjaciela z jednej googlegrupy czytać się nie da.
#18 balteam
poszukuję:
Doyle Brunson's super system 2
w jakimśformacie tekstowym do pobrania, z archiwe.org średnio mi pasuje,bo nie mogę tłumaczyć tekstu, bo sięzaznaczyć nie da, a czasami to życie ułatwia.
#19 pates
Szukam Grobu tyrana Ricka Riordana
#20 pates
Przepraszam, grobowiec tyrana