Witam, poszukuję książki AB Fleischer Leonore "RAIN MAN" w wersji pdf, mobi lub epub, wiem, że jest w dziale zbiorów dla niewidomych, ale to jest skan i mocno skopany.
Ewentualnie może być audiobook, ale jeśli czyta kto inny niż Ksawery Jasieński
Miałby ktoś może i mógłby się podzielić
"Podstawy logicznej teorii przekonań"
Witolda Marciszewskiego.
Dzięki z góry
"Podstawy logicznej teorii przekonań"
Witolda Marciszewskiego.
Dzięki z góry
Dzień dobry!
Poszukuję śpiewnika "Kolędować małemu" albo tekstu kolędy Jana Bernowskiego "Otwórzmy serce". Ktoś ma?
Poszukuję śpiewnika "Kolędować małemu" albo tekstu kolędy Jana Bernowskiego "Otwórzmy serce". Ktoś ma?
Witajcie, ma ktoś książkę Agnieszki Chylińskiej, pod tytułem, "Giler, trampolina i reszta świata"? I chciał by się podzielić?
Obojętne w jakiej formie.
Jest sobie taki cykl dla dzieci: "Dzieci czerwonego króla", o ile dobrze pamiętam Jenny Mimo. Nie ma tego niestety w bibliotece, a nie ukrywam, że byłoby mi to potrzebne. Posiada ktoś może, w jakiej bądź formie?
Ja poszukuję książki matt hidalf i błyskawica widmo. Jak ktoś ma w txt albo w epp będę wdzięczny prooszę.
Poszukuję książki "Fedra" Seneki, w dowolnym, dostępnym formacie. Ktoś coś?
Poszukuję
1 ROBERT G. HAGSTROM - NA SPOSÓB WARRENA BUFFETTA
2 Giełda papierów wartościowych dla bystrzaków, Tobiasz Maliński.
1 ROBERT G. HAGSTROM - NA SPOSÓB WARRENA BUFFETTA
2 Giełda papierów wartościowych dla bystrzaków, Tobiasz Maliński.
Edytowano
Poszukuję w formie dowolnej książek Napoleona Mitraszewskiego:
"A jednak życie:, "Przerwany szlak" i "Ku pełni życia". Ponoć są na DZDN w audio, ale z DZDN nie korzystam i chiba jednak wolę txt.
"A jednak życie:, "Przerwany szlak" i "Ku pełni życia". Ponoć są na DZDN w audio, ale z DZDN nie korzystam i chiba jednak wolę txt.
Poszukuję książki Kapitan Na służbie Phillips Richard, Talty Stephan
Witam.
Poszukuję ebooka Akunin Boris - Przygody Erasta Fandorina Tom 15 Planeta Woda
najlepiej pdf
Poszukuję ebooka Akunin Boris - Przygody Erasta Fandorina Tom 15 Planeta Woda
najlepiej pdf
Hej,
Poszukuję:
Bohaterowie magicznego drzewa01 porwanie,
magiczne drzewo 06 cień smoka,
magiczne drzewo 08 inwazja. Nie mogę tych książek znaleźć w e-bookach nawet legalnie do kupienia, a podobno kiedyś były dostępne w e-bookach, tylko wycofali z sprzedarzy nie wiadomo po co.
Poszukuję:
Bohaterowie magicznego drzewa01 porwanie,
magiczne drzewo 06 cień smoka,
magiczne drzewo 08 inwazja. Nie mogę tych książek znaleźć w e-bookach nawet legalnie do kupienia, a podobno kiedyś były dostępne w e-bookach, tylko wycofali z sprzedarzy nie wiadomo po co.
Poszukuję książki Małgorzaty Musierowicz "Chucherko". Jest to najnowsza pozycja z cyklu Jeżycjada.
Ps. tego też nadal poszukuje, więc jak ktoś ma, to poprosze.
--Cytat (lwica):
Witajcie, ma ktoś książkę Agnieszki Chylińskiej, pod tytułem, "Giler, trampolina i reszta świata"? I chciał by się podzielić?
--Koniec cytatu
--Cytat (lwica):
--Koniec cytatu
Poszukuję dwóch tytułów w formie ebooka w pdf lub epub Wiktora Zawady
Wielka wojna z czarną flagą
Leśna szkoła strzelca Kaktusa
Wielka wojna z czarną flagą
Leśna szkoła strzelca Kaktusa
dostałem propozycję na priv, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć, zdaje się, że jestem na czarnej liście :)
Dziękuję, ale txt posiadam, poszukuję wersji pdf lub epub
Dziękuję, ale txt posiadam, poszukuję wersji pdf lub epub