Misiek. Nie. Jak na razie to Gumeczka 3 była najbliżej rozwiązania. Także kombinujcie. :-)
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
bielizna?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.
albo jeszcze ranne pantofle
Tak. -- (gumeczka3): albo jeszcze ranne pantofle --
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
super
No to chyba teraz ty musisz zagatkę zadać. -- (gumeczka3): super --
czarne na czerwonym jedzie po zielonym
2021-03-31 20:10
2 likes
kiedyś by powiedzieli, że to Mużyn najawie jedzie po trawie, ale teraz to nie poprawne. -- (gumeczka3): czarne na czerwonym jedzie po zielonym --
misiek — Post 149 of 185
2021-04-01 05:07
1 like
Polaci rasiści i kaźdy to powie. I nikt tu nie lubić ciarny ćłowiek. A tak serio, to im wszystkim od tej poprawności politycznej to w dupach się przewraca. Ok niee Mużyn, bambus może być? A ja jestem białas i co? Już mam się obrażać?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Strasznie naciągane: pantofle, kapcie, laczki to wszystko obuwie poniekąt do jednego zastosowania. Nie uznaję. Agatko, za to masz karniaka. -- (Agata.d): Tak. -- (gumeczka3): albo jeszcze ranne pantofle -- --
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
proponuję czarnoskóry rajdowiec z prędkością światła lawiruje po trawie na swej pięknej czerwonej jawie
a
no super
Raczej Harleyu. -- (sylwinka): proponuję czarnoskóry rajdowiec z prędkością światła lawiruje po trawie na swej pięknej czerwonej jawie --
2021-12-20 22:15
1 like
Ale ranne są czerwone, bo z ran wypływa krew.
Miarą miłości jest miłość bez miary
MarOlk — Post 155 of 185
2021-12-21 10:11
1 like
Zagadka wojskowa. Skąd wyjeżdża czołg?
Dla czego kościotrup nie może być organistą?
Że niby ma jakieś tam niedziałające organy czy what?
Happy hacking
2022-01-12 17:18
1 like
Blisko. Bo niema organów::-).