Humor, gry i zabawy

,Śmieszne zagadki

Started by misiek 185 posts last post 2 years ago Page 8 of 10

#141 1 like

Misiek. Nie. Jak na razie to Gumeczka 3 była najbliżej rozwiązania. Także kombinujcie. :-)
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

bielizna?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

albo jeszcze ranne pantofle

#144 1 like

Tak.
-- (gumeczka3):

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

super

#146 1 like

No to chyba teraz ty musisz zagatkę zadać.
-- (gumeczka3):
super

--

czarne na czerwonym jedzie po zielonym

#148 2 likes

kiedyś by powiedzieli, że to Mużyn najawie jedzie po trawie, ale teraz to nie poprawne.
-- (gumeczka3):
czarne na czerwonym jedzie po zielonym

--

#149 1 like

Polaci rasiści i kaźdy to powie. I nikt tu nie lubić ciarny ćłowiek. A tak serio, to im wszystkim od tej poprawności politycznej to w dupach się przewraca. Ok niee Mużyn, bambus może być? A ja jestem białas i co? Już mam się obrażać?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Strasznie naciągane: pantofle, kapcie, laczki to wszystko obuwie poniekąt do jednego zastosowania. Nie uznaję. Agatko, za to masz karniaka.
-- (Agata.d):
Tak.
-- (gumeczka3):

--

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#151 1 like

proponuję czarnoskóry rajdowiec z prędkością światła lawiruje po trawie na swej pięknej czerwonej jawie
a

no super

Raczej Harleyu.
-- (sylwinka):
proponuję czarnoskóry rajdowiec z prędkością światła lawiruje po trawie na swej pięknej czerwonej jawie

--

#154 1 like

Ale ranne są czerwone, bo z ran wypływa krew.
Miarą miłości jest miłość bez miary

#155 1 like

Zagadka wojskowa. Skąd wyjeżdża czołg?

#156 2 likes

Znienacka::-).

#157 1 like

Dokładnie

Dla czego kościotrup nie może być organistą?

#159 1 like

Że niby ma jakieś tam niedziałające organy czy what?
Happy hacking

#160 1 like

Blisko. Bo niema organów::-).