Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#161 Zuzler
No to też zaktualizuję. A zatem poznać mi się udało ostatnimi czasy użytkowników takich jak: Kazek5p, Julitka, Talpa... No ten taki z numerkami, Jamajka oraz Papierek. Mówię o poznaniu na żywo tym razem
#162 Kasia
Jezu! Jezu przebacz mi!
Agata Kantylena, 25? Czy nie 25? W każdym razie Agata, i muzyczna jutrzenka!
#163 zywek
Ja ostatno miałęm okazję poznać @denis333 :P
#164 annabeth
A ja sobie dzisiaj jeszcze przypomniałam że znam użytkowników Camila i rpoppe
#165 marcysia
rpoppe też znam.
#166 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Oo! Agata Kantylena!
Też miałam okazję Ciebie spotkać i rozmawiać.
#167 hryniek
Ja RPoppe być może znam, ale to na zasadzie, że kojarzę, że ktoś taki był, więc ten nooo. Dzieciaczkiem jeszcze byłem i mało co pamiętam. :P
#168 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Rpoppe tak w przelocie spotkałam w tym roku, ale dłużej jakoś nie porozmawialiśmy.
#169 denis333
No to ja dołożę do moich znajomości czcigodną @camila a także eleganckiego @żywek. Jeszcze raz dzięki za cierpliwość do mojej nieogarniętej osoby.
#170 Mimi
Hej. Znam Lwicę i Rafalka112. Iskierkę spotkałam. Pyetię poznałam na pewnym konkursie muzycznym. A Tomeckiego kojarzę z kolonii z wczesnego dzieciństwa. Pozdrawiam. :)
#171 lwica
Lwica potwierdza. W końcu to czysta przyjemność znać taką osobę, jaką jest Pani Emilka. :)
#172 Mimi
Wow!!! Dzięki.
#173 tomecki
Oo, to ja w takim razie muszę wiedzieć kim jesteś, bo nick nie mówi mi nic. Swoją drogą jeśli mnie z kolonii znasz ciekaw jestem co zapamiętałaś, bo zapomnieć mnie było raczej trudno xddd.
#174 Mimi
Wiesz, Ty mnie nie kojarzysz. A ja Ciebie przylukałam w tyflopodcaście, pokojarzyłam na Eltenie i spoko. A kolonia była w Owińskach, ewentualnie w Kołobrzegu, ale raczej to pierwsze. Lubiłeś muzykę i zabawę różnymi dźwiękami. Miałeś wtedy około 7,8 lat, ja zresztą też.
#175 tomecki
Jooj, to faktycznie daawno i moje pierwsze kolonie, przy najmniej Owińska. Dokłądniej zimowisko. Kołobrzeg to rzeczywiście tzw letnie kolonie chyba w 1996.
#176 Mimi
Dobra, przypomniałam sobie. Zimowisko w Owińskach. To też byly moje pierwsze kolonie. W Kołobrzegu byłam rok wcześniej niż Ty. Pozdrawiam. :)
#177 misiek
Emilia- bardzo piękne imie. Mieszkałaś kiedyś w Gorzowie wlkp?
#178 Mimi
Dzięki. Nie, to nie ja. :)
#179 misiek
Znałem z widzenia jedną Emilkę z Owińsk, która mieszkała w Gorzowie.
#180 Mimi
Spoko. Nie ja. Uczyłam się w masowej, a w Gorzowie byłam raz przejazdem na krótkiej wycieczce.