Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#141 hryniek
Ja zdaje się... Muzyczną też gdzieś tam kojarzę, ale... To było tak dawno temu, że chyba z poprzedniego życia. ;D
#142 lwica
A u Mnie jeszcze nie minął tydzień,odkąd ją ostatni raz widziałam. :)
#143 matid25
Muzyczną jutrzenkę też kojarze :)
#144 piter9521
Muzyczną jutrzenkę i ja kojarzę.
#145 jamajka
Muzyczną jutrzenkę znam. A z ICC nowe wieści, znam julitkę i Zuzler.
#146 czekoladka88
Hejka :)
No to może czas na mnie, bo do mnie jeszcze się nikt nie przyznał :)
Będę trochę strzelać z nickami, bo nie jestem pewna jak się pisze, a nie chce już mi się przeszukiwać listy.
A zatem osobiście miałam zaszczyt poznać skrzypeńkę, tomeckiego, kamertona, wiolinistkę, ale bardzo przelotnie niestety, shel, Marchewę i Dikris. Rogalenko... A tak baaaardzo długo prawie od dziecka znam Przemka Czaplickiego, ale nie pamiętam jaki ma tutaj nick, Klaudię Ł. i też już spory kawał czasu Kokosa i Patryka F. :) Z pozostałych sporo osób mi się przewija, ale znamy się raczej głosowo z grup whatsapowych i tt. Na pewno jeszcze ktoś by się znalazł z tych osobistych znajomości, ale raczej z tych, z którymi mieliśmy fajny kontakt bądź nawiązał się po jakimś czasie chyba wymieniłam wszystkich... Sporo z Was w ogóle nie kojarzę niestety dlatego może rzadziej zaglądam, ale postaram się poprawić :)
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#147 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
A ja spotkałam w zeszły piątek Urzytkownika Rogalenko. Było bardzo sympatycznie, no i fajna wartościowa osoba i chyba tak w przelocie Rpoppe.
#148 czekoladka88
A ja się już poprawiam, Kokosa jednak nie znam :D Zbieżność ksywek, właśnie to sobie na priv wyjaśniliśmy :D
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#149 marcysia
moja lista się powiększyła więc i ja ją zaktualizuje. Ninka, piciok, denis333, milena132, rogalenko, przemol, shel, skrzypenka, cinkciarzpl, czekolatka88, syntezator, agatakantylena25, everlastingdream, kamerton, kosa12, Prof.Falkowicz.
#150 czekoladka88
No tak, Marcysia, oczywiście my się też znamy osobiście i Picioka także spotkałam już kilkukrotnie. Niedawno przewinął mi się też na liście Kazek :) Jest tu Was troszkę :) Chyba Denisa też znam, jeśli dobrze kojarzę, kto zacz. A swoją drogą jest tu ktoś z zachodniopomorskiego prócz Przemka i Klaudii?
A jeszcze hajpahajpa jest z moich stron i znamy się bardzo dobrze. Przemol to Przemek, o którym wspominałam, klaudia123 to też ode mnie. Do tego zajrzałam na listę znajomych i przypomniało mi się jeszcze istnienie kolejnego kolegi Hefajstos85.
Horace Mann
#151 denis333
Podpisuję się znajomością z czekoladka88
Aż mi się przypomniały sare czasy mojej bytności w zespole do czasu :)
#152 czekoladka88
Uff... Czyli dobrze zapamiętałam Cie po nicku :)
Horace Mann
#153 tomecki
Ja też! ja też!
#154 czekoladka88
Ach no oczywiście Tomecki! :) I Dorkę oczywiście też znam, ale nie wiem czy tutaj jest, bo widzę że to imię się kilkakrotnie przewija :)
Horace Mann
#155 tomecki
Mojej Dorki tu nie ma.
#156 Kasia
Czekoladko, my też się znamy, z kilku festiwali. Nie rozmawiałyśmy chyba, ale napewno pośpiewałyśmy i się wzajemnie słyszałyśmy :D
#157 czekoladka88
A to chyba wiem, która Kasia :) Sie pochowaliście po tych nickach :D Kasia R.?
Horace Mann
#158 Celtic1002
Dokładnie ta Kasia, że odpowiem za Kasię. :D :D :D
Anna Frankowska
#159 czekoladka88
NoTak sądziłam :) Zdolna bestia :) Aż szkoda że nam się pogadać nigdy nie udało, bo miałybyśmy o czym ;)
Horace Mann
#160 misiek
Jeśli w śród nas jest Kasia Sapiejewska to też się znamy.