Podjęłam wysiłek i policzyłam, ilu u mnie. Wyszło równo 60 osób, które na bank widziałam oraz około siedmiu, z którymi najprawdopodobniej się zetknęłam.
No proszę, proszę. Gratulacje Zuza :) -- (Zuzler): Podjęłam wysiłek i policzyłam, ilu u mnie. Wyszło równo 60 osób, które na bank widziałam oraz około siedmiu, z którymi najprawdopodobniej się zetknęłam.
Ostatni czas sprawił, że dopisałem do mojej listy dwie osoby. 18 grudnia po koncercie z fundacją Prowadnica, miałem okazję uścisnąć dłoń i krótką chwilę zamienić słowo z Panią Tygrysicą. Kilka dni później podczas wspólnego kolendowania w Tyflopunkcie fundacji Szansadla niewidomych w Kielcach, poznałem Iskierkę1983, byli tam również inni eltenowicze: Amparo i Rogalenko, ale ich poznałem i wpisałem już wcześniej. Łącznie spotkałem 59 osób na żywo, całą listę możecie poznać we wpisie nr 333. Pozdrawiam Edit: no tak, wiedziałem, że coś zapomnę, a miałem to właśnie zrobić przy dopisywaniu. Dopisałem zatem jeszcze Postukującego, którego znam z Tynieckiej, no już długi czas. To teraz jest już 60 osób i wszyscy są we wpisie 333.
No tak, ale jakby nie było jesteś eltenowiczem :D -- (MarOlk): @674 i wzajemnie. Chociaż gwoli ścisłości to spotkaliśmy się hen hen dawno, jeszcze Eltena nie było...
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.