dziwne jazdy z facebookiem
Wróć do Sieci społecznościowe#301 zywek
m.facebook.com/index.php ostatnio działało, inaczej przekierowywał na stronę facebook.com no i musisz chyba zaakceptować ten bullshit o płatnościach itd. że jak chcesz bez reklam i sugestii to płacisz, a jak nie to korzystasz normalnie.
#302 mucha
dzięki działa bez zażutu
#303 balteam
Ja mam taki problem, że akceptuję o tych płatnościach, wybieram darmową wersję, dokładniej mówiąc, klikam ok, potem znowu mnie przekierowuje żebym wybrał znowu czy płatna wersja czy darmowa i tak w kółko.
#304 Natalia2000
balteam, też miałam w niedzielę ten problem, nie mogłam w żaden sposób pominąć tego okienka, zaakceptowanie z komputera pomogło definitywnie.
#305 mucha
a jak teraz w prosty sposób przeglądać facebooka na komputeże? m.facebook padł
#306 daszekmdn
W prosty się nie da. Trzeba się przyzwyczaić do lekkiej kombinatoryki z dużym FB. Ja tak robiłem od dawna, ale czasem jak chciałem poczytać komentarze etc to sprawdzałem na mbasic.
#307 DJGraco
Dokładnie to co mówi dashek. Ja w ogóle nie korzystałem z m.facebook.com
#308 KaelaMensha2000
A jak się przebić do posta?
Teraz są jakieś znaki jeden pod drugim, a przynajmniej czyta mi tak nvda.
#309 DJGraco
A tak, to jest problem, ja jak mam nagłówek z postem to szukam przycisku chyba to sięnazywa reakcje albo więcej pod B i tam poniżej mam właściwą treść posta.
Chociaż nie zawsze ten przycisk jest
#310 lukasz1993258
Strona Mobilna Facebooka przeszła do chistorji
#311 KaelaMensha2000
Dziękuję, działa
#312 lwica
@Lukasz a mi działa. :D
#313 lukasz1993258
No mi właśnie od dwuch dni nie, przekierowywuje mnie na te normalną
#314 Moonlight22
@Lukasz, mam tak samo. Najbardziej irytujące jest to, że zamiast czasu opublikowania postu są jakieś cyferki i literki.
#315 lukasz1993258
a pamiętam, bo wzeszłym tygodniu to jeszcze ustrojstwo działało.
#316 misiek
Nie zesrajta się. Czy facebook to szczyt waszych możliwości? To tylko głupawy portalik jakich wiele, a wy zachowujecie się tak jak bym krzywdził waszą matkę. Idę się odlać, bo nie chcę na to patrzeć.
#317 djdenismusic
Z tym, że często tylko na tym portaliku można się dowiedzieć różnych rzeczy, bo firmom nie chce się wydawać hajsu na tworzenie strony od podstw. Nie mnie oceniać, czy to dobrze, czy źle.po prostu tak to jest, i z pewnymi rzeczami chcąc nie chcąc trzeba się pogodzić. Nie mówiąc już o tym, że dla niektórych fb to jedyne źródło komunikacji.
#318 lukasz1993258
Zgadzam się z przedmówcom
#319 Pitef
|Poza tym, na fb jest znakomita większość wszystkich, z którymi się kontaktuję. Można niby na telegramach, whatsappach i innych teantalkach, jednakże fb to miejsce gdzie jest albo był praktycznie każdy. A zastanawianie się, kto gdzie i na czym siedzi też jest do kitu.
#320 Pitef
|Poza tym, na fb jest znakomita większość wszystkich, z którymi się kontaktuję. Można niby na telegramach, whatsappach i innych teantalkach, jednakże fb to miejsce gdzie jest albo był praktycznie każdy. A zastanawianie się, kto gdzie i na czym siedzi też jest do kitu.