Forum

TyfloCentrum, TyfloPodcast i TyfloŚwiat w jednym miejscu.

Oprogramowanie

Poprzednia 2 / 3 Następna

patricus

#22 ·

może przydało by się zaktualizować to to do .net 10?
an error occurred, please press the meow button to continue.

dawidzio1

#23 ·

Fajna aplikacja, korzystam z niej na co dzień.

pates

#25 ·

Wrzucałem propo przez program ale napiszę też tutaj. 1. Możliwość wciśnięcia skontaktój się z nami podczas słuchania tyfloradia, bo teraz trzeba wychodzić, a więc zatrzymać audycję, napisać, wejść, napisać, wrócić do radia. 2. Czemu program nie zapamiętuj głośności? To znaczy i po jego resarcie, i po tym wyjściu i wejściu z i do radia, głośność wraca do 100 procent.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

daszekmdn

#26 ·

Ja pamiętam, że można se było to kliknąć obok odtwarzacza czas temu jakiś.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#27 ·

Ja ostatnio pobierałem na laptopa z ARM i nima.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

midzi

#28 ·

@pates, przecież odnośnie prędkości i głośności, to wszystko masz w ustawieniach. Natomiast co do tyfloRadia, pomysł spoko, zrobi się

midzi

#29 ·

Edytowano 2 likes
Nowa wersja poleciała do MS Store, pojawiła się w niej możliwość pisania tekstówek do TyfloRadia w trakcie odtwarzania.

dawidzio1

#30 ·

Fajnie by było nagrywać głosówki też w ten sposób.

midzi

#31 ·

1 likes
Nie sądzę. W taki sposób nagrywając głosówkę istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że mikrofon złapie również odtwarzane przez Ciebie radio. Szczególnie na komputerze, gdzie mikrofon jest blisko głośników.

dawidzio1

#32 ·

Nie pomyślałem w ten sposób. Nie pomyślałem w ten sposób. I tak miło.

dawidzio1

#33 ·

Oczywiście. Możesz napisać to tak:

Jeszcze jedna rzecz nasunęła mi się przy aplikacji. Jeśli wysyłam wiadomość głosową, to czy aplikacja zapamiętuje moje imię, czy muszę je podawać za każdym razem?

Lub nieco bardziej swobodnie:

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące aplikacji. Jeśli korzystam z wiadomości głosowych, to czy moje imię jest zapamiętywane, czy za każdym razem trzeba je wpisywać od nowa?

Pitef

#34 ·

Chłopie. Przestań do zwykłych postów na forach mieszać sztuczną inteligencję. Świat już zbyt mocno na psy zszedł, żebyś ty mu jeszcze w tym pomagał.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

midzi

#35 ·

@dawidzio1: Tak, zapamiętuje.

DJGraco

#36 ·

Edytowano
To na to powinien być nowy punkt w regulaminie :D

dawidzio1

#37 ·

Sztuczna inteligencja pomaga mi poprawiać moje wypowiedzi, ponieważ mam problemy z wymową. Czasami przekręcam słowa albo zapisuję je nie tak, jak chciałem. Dzięki temu mogę lepiej wyrażać swoje myśli i poprawiać swoje opowieści, zachowując ich własny charakter i sens.

Pitef

#38 ·

Z wymową może i problemy masz, ale pisać do sztucznej inteligencji piszesz. Co więc za problem napisać prosto od siebie? Rozsądne błędy chyba userzy wybaczą.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

misiek

#39 ·

1 likes
Kurwa! Może istotnie mu to pomaga i nie może, nie jest w stanie inaczej.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

dawidzio1

#40 ·

Przydałaby się też opcja „Teraz odtwarzane”. Wiem, że aplikacja zapamiętuje moment, w którym zakończyłem słuchanie, ale jeśli ma się kilka rozpoczętych podcastów, zwłaszcza zaległych odcinków sprzed kilku lat, to taka opcja ułatwiłaby szybkie sprawdzenie, czego aktualnie słucham i w którym miejscu skończyłem.
Poprzednia 2 / 3 Następna