Wrzucałem propo przez program ale napiszę też tutaj. 1. Możliwość wciśnięcia skontaktój się z nami podczas słuchania tyfloradia, bo teraz trzeba wychodzić, a więc zatrzymać audycję, napisać, wejść, napisać, wrócić do radia. 2. Czemu program nie zapamiętuj głośności? To znaczy i po jego resarcie, i po tym wyjściu i wejściu z i do radia, głośność wraca do 100 procent.
Nie sądzę. W taki sposób nagrywając głosówkę istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że mikrofon złapie również odtwarzane przez Ciebie radio. Szczególnie na komputerze, gdzie mikrofon jest blisko głośników.
Jeszcze jedna rzecz nasunęła mi się przy aplikacji. Jeśli wysyłam wiadomość głosową, to czy aplikacja zapamiętuje moje imię, czy muszę je podawać za każdym razem?
Lub nieco bardziej swobodnie:
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące aplikacji. Jeśli korzystam z wiadomości głosowych, to czy moje imię jest zapamiętywane, czy za każdym razem trzeba je wpisywać od nowa?
Sztuczna inteligencja pomaga mi poprawiać moje wypowiedzi, ponieważ mam problemy z wymową. Czasami przekręcam słowa albo zapisuję je nie tak, jak chciałem. Dzięki temu mogę lepiej wyrażać swoje myśli i poprawiać swoje opowieści, zachowując ich własny charakter i sens.
Z wymową może i problemy masz, ale pisać do sztucznej inteligencji piszesz. Co więc za problem napisać prosto od siebie? Rozsądne błędy chyba userzy wybaczą.
Przydałaby się też opcja „Teraz odtwarzane”. Wiem, że aplikacja zapamiętuje moment, w którym zakończyłem słuchanie, ale jeśli ma się kilka rozpoczętych podcastów, zwłaszcza zaległych odcinków sprzed kilku lat, to taka opcja ułatwiłaby szybkie sprawdzenie, czego aktualnie słucham i w którym miejscu skończyłem.