Ee tam, lego to były fajne do tworzenia swoich rzeczy. Najbardziej lubiłam budowanie domków i meblowanie ich umownymi meblami z klocków, zamieszkiwanie umownymi ludzikami z dwóch klocków i bawienie się w ich życie codzienne.
Albo książek, albo kursów, które promują inne kursy. -- (MarOlk): Czy macie wrażenie, że coraz więcej różnych podcastów i wywiadów na YT to tak naprawdę promocje książek rozmówców?
Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?, Podkasty, fajna rzecz, albo kanały ze sportem niewidomych też dobra.
Ostatnio wróciłem do Spotify premium, bo po kilku miesiącach błagań do powrotu wysyłanych na mą skrzynkę elektroniczną stwierdzili, że dadzą mi promkę, 2 czy 3 miesiące za pół ceny XD to mówię czemu nie, bierę to.
-- (zywek): Matko, w dobie tiktoków, shortów, reelsów czy czego tam ludzie jeszcze słuchajo podcastów? Ciekawe
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
-- (Natalia2000): Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?, Podkasty, fajna rzecz, albo kanały ze sportem niewidomych też dobra.
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.