Ee tam, lego to były fajne do tworzenia swoich rzeczy. Najbardziej lubiłam budowanie domków i meblowanie ich umownymi meblami z klocków, zamieszkiwanie umownymi ludzikami z dwóch klocków i bawienie się w ich życie codzienne.
Czy macie wrażenie, że coraz więcej różnych podcastów i wywiadów na YT to tak naprawdę promocje książek rozmówców?
Albo książek, albo kursów, które promują inne kursy.
-- (MarOlk):
Czy macie wrażenie, że coraz więcej różnych podcastów i wywiadów na YT to tak naprawdę promocje książek rozmówców?
--
-- (MarOlk):
--
Nie lubiłam lego, bo nie lubiłam składać tych budowli, no i szorstkie były, małe i szybko się psuły te konstrukcje.
Matko, w dobie tiktoków, shortów, reelsów czy czego tam ludzie jeszcze słuchajo podcastów? Ciekawe
Mnie bardziej irytują wszelkie reklamy na yt jakichś szemranych produktów i ofert na tych wszystkich kanałach.
Pomysł na wątek również chodził mi po głowie, ale Ty Daszek ujołeś to treścią odpowiednio, w każdym razie dobrze.
Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?,
Podkasty, fajna rzecz, albo kanały ze sportem niewidomych też dobra.
Ostatnio wróciłem do Spotify premium, bo po kilku miesiącach błagań do powrotu wysyłanych na mą skrzynkę elektroniczną stwierdzili, że dadzą mi promkę, 2 czy 3 miesiące za pół ceny XD to mówię czemu nie, bierę to.
1 likes
Nie mam Tiktoka.
-- (zywek):
Matko, w dobie tiktoków, shortów, reelsów czy czego tam ludzie jeszcze słuchajo podcastów? Ciekawe
--
-- (zywek):
--
Też mam. Chodzi mi o reklamy w samych filmach dawane przez ich autorów.
-- (MarOlk):
Mam YouTube Premium, więc mnie omijają takie smaczne kąski
--
-- (MarOlk):
Mam YouTube Premium, więc mnie omijają takie smaczne kąski
--
Edited
1 likes
Też nie mam i nie chcę mieć z tym chłamem nic wspólnego.
-- (Julitka):
Nie mam Tiktoka.
-- (Julitka):
Nie mam Tiktoka.
Nie mam tik toka, Facebooka, Instagrama, Telegrama, Messengera i innych pożeraczy czasu
Na szczęście tak, przecież te tiktoki to dno.
-- (zywek):
--
-- (zywek):
--
Za 10 zł miesięcznie szkoda nerw.
-- (Natalia2000):
Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?,
--
-- (Natalia2000):
--