Forum

Kontakty do nas po za Eltenem

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 7 / 7

miki2137

#121 ·

e-mail: ordmiki389@gmail.com
W związku z moją przesiadką na Linuxa jestem tu coraz żadziej, formy kontaktowe w wizytówce.

daszekmdn

#122 ·

Edytowano
Wszystkich wszem i wobec informuję, że jeśli ktoś z Was próbował się do mnie dobić na Whatsappie, to nie jest to już możliwe. Jak ktoś potrzebuje kontaktu to powinien wiedzieć, że mam Telegrama i to mój główny komunikator. Whatsapp się zbuntował, przestał działać na pc, zresetował się na telefonie i już mi obojętny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

MarOlk

#123 ·

marcinmol83@gmail.com To tak na wszelki wypadek gdybym opuścił to miejsce. FB i Twittera czy tam innego Iksa nie mam i nie zamierzam posiadać.

Zuzler

#124 ·

A chciałbyś opuścić to miejsce?

MarOlk

#125 ·

Czas pokaże, historia oceni...

Zuzler

#126 ·

6 likes
Nie zasmucaj bliźnich.

Kuba12565

#128 ·

hej, zkontaktować sie możecie sie poprzez facebooka, moja nazwa to kuba blazniak, muj gmail to, kuba95861@gmail.com, numeru telefonu niepodam, pozdrawiam.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

miki2137

#129 ·

a propo jabbera to nie umiem z niego za bardzo korzystac bo klijent z kturego kozystam jest tak dostepny jak wiekszosc gier mobilnych albo gadu na windowsa
W związku z moją przesiadką na Linuxa jestem tu coraz żadziej, formy kontaktowe w wizytówce.

lukasz1993258

#130 ·

Co do jabbera, to kiedyś prubowałem tam konto załorzyć, ale gdzieś tam był kłopot, co do gg, to do dziś mam, ale przez mirande.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

miki2137

#131 ·

u mnie miranda to w ogule to niedziala

lukasz1993258

#132 ·

ja mam taką, co działa, ale nie wiem, jak by tam wyglądała sytułacja z jabberem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

miki2137

#133 ·

w sesie odpalic sie odpali ale z dostepnoscia jusz gorzej

lukasz1993258

#134 ·

bo podczas instalacji znaznacza sie, dla nie widomych.

turekcom

#136 ·

facebook.com/turekcom możecie dodać do znajomych. Tam też macie linki do innych mojich stron.
A ogólnie jak wpiszecie Grzegorz Turek to wam powinno wyjść wiele np instagram.com/turekcom youtube.com/turekcom tiktok.com/@grzesiunio kilka kont na mastodonie.
Telegrama, whatzappa, neet, teams, zoom też mam. Jestem na grupach lgbt i niewidomych na facebooku, wchatzapie czy telegramie, na tyflosie też jestem. Ogólnie jestem w wielu miejscach.

djsenter

#138 ·

Zapraszam na TG, praktycznie tylko tego używam, Messengera tylko wtedy, kiedy nie mam wyjścia i fajnie by było, gdyby każdy z kim mam kontakt go posiadał i aktywnie używał :D
https://t.me/Sentersan
Senter San
Poprzednia 7 / 7