Kontakty do nas po za Eltenem
Back to Integracja Eltenowiczów#122 daszekmdn
Wszystkich wszem i wobec informuję, że jeśli ktoś z Was próbował się do mnie dobić na Whatsappie, to nie jest to już możliwe. Jak ktoś potrzebuje kontaktu to powinien wiedzieć, że mam Telegrama i to mój główny komunikator. Whatsapp się zbuntował, przestał działać na pc, zresetował się na telefonie i już mi obojętny.
#123 MarOlk
marcinmol83@gmail.com To tak na wszelki wypadek gdybym opuścił to miejsce. FB i Twittera czy tam innego Iksa nie mam i nie zamierzam posiadać.
#124 Zuzler
A chciałbyś opuścić to miejsce?
#125 MarOlk
Czas pokaże, historia oceni...
#126 Zuzler
Nie zasmucaj bliźnich.
#128 Kuba12565
hej, zkontaktować sie możecie sie poprzez facebooka, moja nazwa to kuba blazniak, muj gmail to, kuba95861@gmail.com, numeru telefonu niepodam, pozdrawiam.
#129 miki2137
a propo jabbera to nie umiem z niego za bardzo korzystac bo klijent z kturego kozystam jest tak dostepny jak wiekszosc gier mobilnych albo gadu na windowsa
#130 lukasz1993258
Co do jabbera, to kiedyś prubowałem tam konto załorzyć, ale gdzieś tam był kłopot, co do gg, to do dziś mam, ale przez mirande.
#131 miki2137
u mnie miranda to w ogule to niedziala
#132 lukasz1993258
ja mam taką, co działa, ale nie wiem, jak by tam wyglądała sytułacja z jabberem.
#133 miki2137
w sesie odpalic sie odpali ale z dostepnoscia jusz gorzej
#134 lukasz1993258
bo podczas instalacji znaznacza sie, dla nie widomych.
#135 ArcticMoon
Facebook:
https://www.facebook.com/till.nikolett/
Telegram: @Destranis
Email: tillnikolett@gmail.com
"As I watch this generation try to rewrite history, one thing I'm sure of is that it will be misspelled and have no punctuation."